Zamislite ovo: u Zari ste, češljate po rafovima u potrazi za komadom o kome ne možete da prestanete da razmišljate otkako je izašao, . zatim podižete pogled i vidite da osoba koja radi istu stvar pored vas nije niko drugi do Anđelina Džoli.

Ako ste skeptični da bi se takav događaj ikada mogao odigrati, pa, šteta što niste bili među onima koji su kupovali u radnji brenda u Rimu prošlog vikenda. Bila je to jedna od nekoliko stanica za šoping 47-godišnje dobitnice Oskara sa njenom 17-godišnjom ćerkom Zaharom.

Izgledale bi baš kao redovni kupci i ljubitelji Zare da nije bilo Džolijeve, trenutno najpopularnije,prošivene torbe sa YSL logom.

Da ne mislite da je Džolijeva samo pratila svoju ćerku tinejdžerku, izgleda da je i sama razmišljala o kupovini još jednog para neutralnih pantalona, ovog puta sa ležernim elastičnim pojasom.

Nije jasno da li ih je kupila, ali barem jedna od njih dve je zbog svojih krpica zaslužila veliku papirnu kesu.

Odatle su otišli ​​do Valentina i prodavnice enterijera Teach, gde je Džoli navodno kupila lampu u obliku zeca.

Šoping je majci i ćerci poslužio kao pauza od snimanja "Bez krvi", prvi dugometražni film Anđeline Džoli kao rediteljke. U pitanju je ratna drama u kom će po treći put u filmu deliti kadar sa koleginicom, dobitnicom Oskara, Salmom Hajek, koja je ranije opisivala Džoli kao svoju „sestru po duši“.

Više fotografija Anđeline Džoli kao i krpica koje su joj zapale za oko tokom šopinga u Zari, pogledajte u nastavku:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Anđelina Džoli u šopingu u Zari.