Za opuštenu šetnju ulicama Rima, u društvu ćerke Zahare, Anđelina Džoli odabrala je jednostavan street style look. 

Letnja kombinacija bazirala se na beloj boji, širokim lanenim pantalonama i širokoj tunici bez rukava, idealno za ove vrućine. Kada je reč o obući, Anđelina se odlučila za popularne natikače u braon boji s potpisom Valentina Garavanija.

Anđelina Džoli na ulicama Rima sa ćerkom
Profimedia 

A slobodno možemo reći da je zvezda njenog stajlina bila je ogromna shopper torba YSL - Icare Maxi Shopping Bag koju je za Saint Laurent dizajnirao Entoni Vekarelo i koju nazivaju it torbom ovog leta. Cena je, kako stoji na ysl.com stranici 3500 evra što je nešto manje od 410.000 dinara.

YSL tašna osvojila je mnoge slavne dame
ysl.com 

Prošivena crna torba od jagnjeće kože s ogromnim YSL logotipom nije asesoar koji je privukao samo Anđelinu već i nekoliko drugih slavnih dama, ali i našu uspešnu influesnerku Dunju Jovanić koja je pre nekoliko nedelja nabavila it tašnu.

Pored nje nose je i Hejli Biber i Zoe Kravic, koje su bile deo kampanje brenda YSL.

Ova popularna torba je spoj luksuza i praktičnosti, jer pored toga što izgleda veoma lepo, s obzirom na njenu veličinu, u nju može da stane svašta. Inače XXl torbe koje su nekada bile popularne, doživljavaju veliki povratak na modnu scenu, a slavne dame su, kao što vidimo, već prigrlile ovaj trend.