Da su se slingback cipele vratile na velika vrata jasno je i vrapcima na grani. Popularni model je s razlogom obožavan od strane žena, ponajviše jer svaku kombinaciju prestvara u stilsku desetku, izdužuje noge i daleko je udobniji nego klasična salonka.

Međutim, ukoliko spadate u red onih kojima je čak i kitten štikla previsoka, verujem da će vas obradovati činjenica da su podjednako populari i potpuno ravni modeli.

Tako se, primera radi, Anđelina Džoli ne odriče svojih slingback ravnih cipela koje s prvim zracima proleća kombinuje s laganim haljinama.

Anđelina Džoli se ne odriče svojih slingback ravnih cipela.
4CRNS, Bruce, JAviles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U pitanju je Everlane model kakve poseduje i druga trendseterka Megan Markle.

Anđelina Džoli je prepoznatljiv model cipela počela da nosi još 2019. godine, i od tada im se redovno vraća.

Glumica inače godinama rado bita otvorene modele, te su tako svojevremeno njene nude slingback ravne cipele na vezivanje oko noge bile ogroman hit među damama.

Anđelina Džoli obožava otvorenu obuću.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, i Megan Markl obožava popularni model sa otvorenom petom kojih se nije odrekla čak ni u trunoći, kada je jedino birala one sa nižom potpeticom, a da i ravan model i te kako može da promeni ceo look pokazala je i kada je uz lepršavu haljinu na kopčanje ponela crvene cipele koje su celom izdanju dale posbnu draž.

Iako je cena popularnih Everlane cipela od pliša oko 155 dolara, a cena pojedinih ide i preko 300, trenutno se na tržištu mogu naći daleko pristupačniji modeli, podjednako popularni.

Tako, ukoliko ste ljubitelji Zarinih modela, nije zgoreg da bacite pogled na njihovu kolekciju jer možete naći veoma slične modele koji će veoma lako promeniti i najobičniju kombinaciju na bolje.

Cene uglavnom ne prelaze 5.000 dinara, te tako ako ste ljubitelji upečatljivih detalja, poput šnala, mašni, jedne ovakve slingback ravne cipele lako će se uklopiti u sva vaša elegantnija izdanja.

Zara slingback savršene su za elegantnija izdanja.
ZARA 

 Ako pak volite da je vaša obuća "priča za sebe" i privlači pažnju, za odvažnije su tu metalik modeli.

Zara slingback metalik cipele daće šmek svakoj kombinaciji.
ZARA 

Za "pop of color" izaberite moderne narandžaste sa zanimljivim providnim detaljem i pripremite se za beskrajna kombinovanja za šik autfite.

Zara slingback narandžaste cipele su hit proleća.
ZARA 

Sa druge strane, ukoliko vaš stil više naginje ka popularnom boho fazonu, ili vam je prosto potrebno nešto drugačije, neobično i unikatno, pletene slingback cipele su baš ono što vam je potrebno jer se kombinuju kako uz haljine, tako i uz farmerice, pa čak i odela.

Zara slingback pletene cipele idealne su za one koje vole boho stil.
ZARA 

I naposletku, za sve one dame koje bez šljokica i štrasa ne mogu da zamisle proleće, slingback sa svetlucavim kamenčićima i najobičniju crnu kombinaciju pretvoriće u stilsku bombonu.

zara slingback sa štrasom su samo za najodvažnije.
ZARA 

Sa druge strane, ukoliko ipak više volite modele sa visokom potpeticom, pogledajte koji modeli će ovog proleća, ali i leta preplaviti ulice i kako su ih iskombinovale naše poznate trendseterke.

Instagram Slingback cipele nose sve trendseterke, a evo i kako!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!