Anđelina Džoli je uspešna glumica, rediteljka, humanitarka, ali i jedna od najlepših i najbolje stilizovanih žena na svetu. Otkrili smo kako joj od ruke polazi da uvek izgleda savršeno...

Štikle u boji kože za duže noge

Anđelina Džoli često bira obuću u nude nijansama, bilo da se radi o bež cipelama sa visokom potpeticom koje kombinuje sa večernjim haljinama ili udobnim papučama koje nosi na odmoru. Trik je jednostavan, ali genijalan – „gole“ cipele vizuelno čine noge dužim, stapajući se sa bojom kože.

Anđelina godinama nosi nude salonke
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Crno, belo, bež, pastelno

Druga Anđelinina tajna uz koju je uvek sjajno obučena u svakoj prilici je boja odeće koju nosi. Retko je vidimo u jakim bojama. Češće je to crno-beli klasik ili siva, bež, neka pastelna boja. Osim toga, često se odlučuje za monohromatske kombinacije.

Anđelina rado bira crne i bele boje
Shutterstock 

Outfit sa stavom

Anđelina Džoli je vrhunska inspiracija kada je u pitanju takozvano moćno oblačenje, tj. stajling u kom žena zrači autoritetom u svakoj sferi. Da bi ostvarila svoje ciljeve, ona oblači elegantne suknje i odela, uparujući ih sa minimalističkim dodacima. Često bira ovaj stil i za događaje na crvenom tepihu, ali tada sakoe menja primamljivim svilenim bluzama.

Džolijeva važi za kraljicu minimalizma
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Otkrila je pravi makeup za sebe

Omiljene tehnike šminkanja Anđeline Džoli su tanka olovka za oči sa izvijenim vrhovima, lagani smoky eyes, naglašene duge trepavice i zdrava blistava koža. Kada je u pitanju ruž za usne, njene prepoznatljive boje su grimizno crvena, bobičasto crvena, jarko roze i koralna. Kombinacija blistave kože, crvenih usana, zadimljenih očiju i blago razbarušene kose čini njen stil kultnim.

kada je reč o šminkanju Anđelina bira nude tonove
Shutterstock 

Nakit koji naglašava eleganciju

Za svaki dan i za poslovne događaje, Džoli voli da nosi elegantne i minimalističke minđuše. Ali kada su u pitanju događaji na crvenom tepihu, voli nešto zaista impresivno. Kao dodatak večernjim haljinama ona često stavlja izdužene minđuše koje ističu oblik njenih očiju i čine joj vrat još dužim, piše BrightSide.

Glumica godinama nosi minimalistički nakit
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

Anđelina važi za kraljicu modnog minimalizma, a više njenig modnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Modni stil slavne glumice