Kako stvari stoje, Damiano David ima novu ljubav i reč je o bivšoj Dizni zvezdi Dav Kameron koju zbog lepote zovu i "crna labudica". Par je uhvaćen u Sao Paulu u Brazilu, nakon njegovog koncerta, a par je u automobilu bio izuzetno prisan.

Dav Kameron bila je i na njujorškom koncertu popularne grupe u septembru ove godine, a prošlog meseca odjeknula je priča da su se ljubili na jednoj zabavi.

Fan "Maneskina" otkrio je na Instagramu da je glumica ručala sa bendom na plaži, tokom boravka u Brazilu.

Podsetimo, u junu ove godine, mreže su preplavili dokazi Damijanove prevare. Na snimku se jasno vidi Damijano u klubu, dok na podijumu igra sa drugom devojkom, a potom se strastveno ljube. Fanovi su udarili na Damijana, optuživali ga za "odvratno ponašanje" prema verenici, a onda se i on oglasio i otkrio šta posredi.

"Veoma mi je žao što je ovaj video izašao, nismo želeli da se nosimo sa situacijom i to je bila moja greška. Đorđa i ja smo odlučili da raskinemo pre nekoliko dana, tako da nije bilo izdaje bilo koje vrste. Nadam se da ovo neće uticati na Gorđin imidž i da možete poštovati delikatnost ovog trenutka", napisao je pevač na storiju.

Damiano je prevario Đorđu.
Instagram 

Đorđa Soleri, njegova bivša verenica isprva se nije oglašavala, a mnogima je bilo užasno što je pevač samo par dana nakon raskida "uskočio u krevet" drugoj devojci. Nakon skandala, Đorđa je otpratila Damiana i ostale članove benda, što je možda dovoljna reakcija na sve što se dešavalo.

Đorđa je otpratila Damijana nakon prevare.
Instagram 

Ko je Dav Kameron?

Kada je reč o Dav Kameron, kako se čini, novoj Damijanovoj izabranici, ona je veliku slavu stekla još kao dete u popularnoj seriji mnogi "Liv and Maddie" na Dizni kanalu.

Dav je bila poznata kao jedna od najperspektivnijih mladih glumica, ali kako to obično biva, upravo to što je u taj svet zakoračila kao veoma mlada, na kraju je bilo ono što joj sada ne dopušta da napreduje. Kao dete prošla je jezivo zlostavljanje vršnjaka.

Iako je bila jedna od najlepših devojčica na malim ekranima, njeni školski drugari govorili su joj da je gadna, smešna, te da se "blamira". Koliko je sve otišlo daleko svedoči i situacija iz srednje škole kada su je devojčice zaključale u ostavu, a kada je konačno uspela da izađe, druga deca su je saplitala dok je hodala.

Kameron je otkrila i jednu situaciju kada su njene vršnjakinje donele žilete u školu kako bi obrijale noge, a potom ih bacale na nju s rečima da bi "trebalo da se ubije".

Kao da to nije bilo dovoljno, sa 15. godina doživela je jezivu tragediju kada joj se otac ubio.

Dav Kameron nije imala lak život.
Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia 

Za njega je bila izrazito vezana, a ovu vest veoma je teško podnela. Tek nakon smrti je otkrila pojedine detalje koji su njenog oca oterali na put bez povratka. On je bio gej, a nije mogao to da podnese, zbog čega je sebi oduzeo život.

Dav je u spomen na njega i zvanično promenila ime u Dav (Dove - labudica) jer ju je upravo tako otac zvao, a njeno pravo ime bilo je Kloi Selest. Nažalost, očeva smrt pokrenula je probleme sa depresijom i anksioznošću, a veoma rano razvila je i diforiju, poremećaj u kom ne sagledava realno svoje telo, zbog čega se često izgladnjivala i plašila svakog grama viška.

Sa 23 godine gubi najboljeg prijatelja koji je preminuo nakon komplikacija sa epilepsijom, a mentalni problemi Kameronove postaju sve gori. Na sve to, Kameron je izgubila i najbolju prijateljicu Kristinu Grimi nakon što ju je usmrtio poludeli fan.

Ujedno je prošla i veoma turbulentnu vezu kada ju je bivši javno optužio da ga je varala, ali se sada konačno čini da je na dobrom putu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/dovecameron Pogledajte kako izgleda Dav Kameron, nova devojka Damiana Davida.

Pročitajte još: "CRNI LABUD" HOLIVUDA POJAVIO SE U NESTVARNIM KREACIJAMA: Na lepoti joj svi zavide, a ona se svakodnevno guši u suzama

Bonus video:

Damijano David, Maneskin Tiktok/valeeebarba

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!