Bivša muzička zvezda i poznata sopranistica Šarlot Čerčdanas ima 38 godina, a njen život nimalo nije sličan onom koji je živela kao dete.

Kao 'čudo od deteta', Šarlot je prodala milione primeraka svojih albuma i pevala pred kraljicom Elizabetom II, papom Jovanom Pavlom II i američki predsednik Bil Klinton. Kada je imala samo 11 godina, njeno bogatstvo je procenjeno na više od 25 miliona funti. Međutim, 27 godina kasnije, ona nema ni milion.

„Više nisam milionerka“, rekla je Šarlot u intervjuu za časopis Closer.

Doživela je ogroman uspeh kada je pevala 'Pie Jesu' preko telefona u emisiji This Morning 1997. Pozvana je nakon što je prethodno oduševila publiku u Big Talent Showu, a ostavila je takav utisak da ju je medijski mogul Rupert Mardok pozvao da istu kompoziciju izvede na njegovom venčanju sa Vendi Deng, za šta joj je ponuđeno 100 hiljada dolara.

"Dok sam još zarađivala, rekao sam svom tati sa 14 godina da nisam siguran za šoubiznis.„Ne uživam baš u tome“, rekla sam, a on je odgovorio: „Samo se drži toga dok imamo ove prilike.“

Do punoletstva nije imala pristup svom bogatstvu, ali kada je konačno imala - nije štedela. Rekla je da će kupiti grudnjak optočen rubinima vredan milion funti kako bi proslavila što je konačno mogla da koristi sopstveni novac. Preterano je trošila, pa je zabeleženo da je na jednom putovanju na Ibici potrošila 10.000 funti, plaćajući sve prijateljima, angažujući ličnog vozača...

Dok je izlazila sa velškom ragbi zvezdom Gevinom Hensonom, sa samo 20 godina kupila je kuću u Kardifu vrednu 500.000 funti i napravila sopstveni bar kako bi se mogli opijati kod kuće. Tada su se zvali 'Posh and Beck Of Rugby' i kupili su jahtu. U međuvremenu su se razišli 2010. nakon rođenja dece Rubi, Dekstera i Gevina, a Šarlot je Gevinu kupila vilu sa pet spavaćih soba u komšiluku kako bi mogao da bude blizu dece.

Vremenom se Šarlotino bogatstvo urušilo, a ona se udala za Džonatana Pauela i dobila ćerku Freju. Njoj bliski ljudi kažu da su srećno zaljubljeni i da on dobro utiče na nju, kao i da se 'smirila otkako ga je upoznala'.

Kako sada priznaje, morala je da proda The Spinney, glamuroznu vilu u Velsu koju je kupila pre nekoliko godina i koju je mnogo vremena i mukotrpno renovirala, za šta je dobila oko milion funti.

Bonus video

Žena milionera Instagram/soudiofarabia

Izvor: Wanted A.N.