Džena Devan i Čening Tejtum proveli su 10 godina u braku, a važili su za jedan od najomiljenijih holivudskih parova. U javnosti su delovali veoma zaljubljeno, pa je njihov iznenadni razvod šokirao fanove.

6 godina nakon njihovog razlaza, Čening se bori sa zahtevom svoje bivše žene za većim udelom u profitu od njegovih filmova Magic Mike od milijardu dolara. Naime, Džena tvrdi da se glumac tajno urotio sa drugima da sakrije svoju zaradu od franšize, koja je nastala dok su njih dvoje još bili u braku.

U novim sudskim dokumentima koje ekskluzivno objavljuje Dejli mejl, holivudski zavodnik žestoko osporava te navode.

„Uvek sam se slagao da ona ima interes u imovini Magic Mike-a i povezanim entitetima. Nikada joj nisam uskratio udeo u imovini ili prihodima u zajednici. Njene tvrdnje da sam 'u dosluhu sa trećim licima' su potpuno netačne. Imala je potpun pristup svim našim finansijskim informacijama za sve aktivnosti tokom našeg braka i nakon našeg razvoda. Nastavljam da joj dostavljam novosti u vezi sa finansijskim stvarima Magic Mike-a“, rekao je. 

Iako se par zvanično razveo u novembru 2019. godine, pitanja u vezi sa zaradom od filmova Magic Mike, podelom imovine, izdržavanjem supružnika i izdržavanjem dece za njihovu 10-godišnju ćerku Everli ostaju nerešena. Glumica je podnela zahtev Višem sudu u Los Anđelesu da odvoji pitanje prihoda Medžik Majka, što znači da će se ono rešavati na suđenju odvojeno od ostalih pitanja.

Tejtum se, u međuvremenu, protivi razdvajanju i želi da zajedno reše sve svoje nesuglasice.

„Devan je počela da živi sa svojim verenikom ubrzo nakon našeg razvoda pre pet i po godina. Ona radi, može doprineti sopstvenoj imovini i primiće polovinu zajedničke imovine, ostataka i autorskih naknada, kao i prihode od drugih ulaganja. Ona će takođe imati značajan prihod od ulaganja od novca koji je dobila tokom našeg razvoda. Dobila je milione dolara u gotovini. Dobiće dodatna sredstva kada se podeli ostatak naše imovine i završi računovodstvo nakon razdvajanja“, rekao je glumac.

Čening Tatum, Zoe Kravic
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Čening trenutno uživa u ljubavi sa glumicom Zoe Kravic, a u novembru prošle godine potvrdili su veridbu posle dve godine zabavljanja, prenosi People.

Još fotografija Čeninga i Zoe pogledajte u galeriji:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia Zoe i Čening

 Bonus video

Izvor: story.hr/ Wanted A.N.