Nije retkost da čim se slavni par ne ponaša skandalozno već drži svoju intimu za sebe, bude proglašen za "dosadan". U slučaju Čeninga Tejtuma i Zoe Kravic, priča je otišla još dalje, pa ne samo što su ih prozivali da izgledaju kao da su drugovi, već su pojedinci otišli toliko daleko da su govorili da su poput "kuvane noge u supi - nit strasti, nit harizme".

Međutim, par se na to nije obazirao, već su nastavili da svoju vezu drže dalje od radoznalih pogleda, sve do sada, kada su se na mrežama pojavile fotografije sa njihovog odmora u Italiji.

Ni Čening ni Zoe nikada nisu bili od onih koji razmenjuju nežnosti u javnosti, a na paparaco fotkama uglavnom su se držali za ruke, te je zato ogromno iznenađenje bilo videti ih u naletima strasti koje gotovo ne mogu da kontrolišu. Sve vreme su se grlili, mazili, ljubili... i na neki način ućutkali zle jezike.

Činilo se da Čening ne može sit da se nagleda svoje zgodne devojke koja ga je zavodila u narandžastom kupaćem kostimu, a isti scenario bio je i kada su šetali ostrvom Ponza.

Zoe Kravic i Čening Tejtum nisu prestajali da se grle tokom šetnje.
Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zoe nije prestajala da grli svog dragog, a glumac nije skrivao sreću.

Podsetimo, o njihovoj vezi prvi put se pisalo prošlog avgusta, kada su uslikani prilikom vožnje biciklama. Nekoliko dana kasnije Čening je došao autom pred njen stan i pomogao joj sa prtljagom kada su otputovali na kraće putovanje van grada.

Pre nego što su uplovili u vezu, vodili su veoma burne živote, pa je tako glumac raskinuo vezu sa Džesi Džej nakon što nije mogla da ima decu, a iza sebe ima brak sa lepom 40-godišnjom glumicom i plesačicom Dženom Divan sa kojom je i dobio 8-godišnju ćerkicu Everli.

Čening Tejtum bio je u vezi sa Džesi Džej.
pritnscreeen/instagram 

Kada je reč o Zoe Kravic, ona je imala brak sa kolegom Karlom Glusmenom koji je trajao samo 18 meseci, a glumicu su povezivali nakon toga sa vlasnicom jednog restorana Sarom Elis Herdman.

Zoe Kravic je imala brak koji je trajao samo 18 meseci.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!