Džesi Džej možda danas nosi titulu najbolje pop pevačice svih vremena, ali i te kako je primer nekoga čiji je put do uspeha bio više nego trnovit. Umetnicu koja je danas, 27. marta, napunila 34 godine u svet šoubiznisa probili su hitovi "Do it like a dude" i "Price tag", a potom i "Bang Bang" u kojoj je pevala sa Arijanom Grande i Niki Minaž, karijeru je započela najpre snimajući se u sobi pred ogledalom.

Ona je zapravo najpre učestvovala u popularnom tinejdž takmičenju "Britain's Brilliant Prodigies" gde je i odnela pobedu, međutim, kada je došlo do toga da konačno izbaci singl, Gut Records su zatvorili svoja vrata i Džesi je nastavila da piše svoju muziku i da je peva u svojoj sobi, kačeći snimke na Jutjub.

Naravno, nije prošlo mnogo pre nego što su je zapazili veliki producenti i od tog trenutka, Džesina zvezda sijala je jače nego ikad. Međutim, dok je slava išla uzlaznom putanjom, kao po nekom starom pravilu koje kaže da se u životu ne može imati sve, Džesi je od svih krila probleme kako na emotivnom polju, tako i sa zdravljem.

Džesi Džej pre nekoliko meseci deaktivirala je mreže zbog zdravstvenih problema.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog problema sa ušima, njena karijera stavljena je pod veliki znak pitanja, a zbog Meinerove bolesti, odnosno bolesti unutrašnjeg uha, koju karakterišu napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, te šum u uhu i pojava nagluvosti, pevačica se u jednom trenutku i oprostila od fanova kao bi se posvetila oporavku. O svom stanju Džesi je progovorila sredinom avgusta, kada je opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utiče na njen glas.

Džesi Džej ima problem sa srednjim uhom zbog čega je 6 meseci živela u stravičnim bolovima.
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

- Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače s lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam sebi da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem, iako ne bi trebalo. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije - napisala je tad, između ostalog, i dodala da se trudi da bude pozitivna.

U poslednjoj objavi je ipak obavestila fanove da će se povući s društvenih mreža, sve dok joj ne bude bolje.

- Nestaću s društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa s mojim telom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovde prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisećanje - napisala je uz fotografiju na kojoj peva.

Dežsi Džej već duže vreme pokušava da se ostvari kao majka.
BTT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, problemi sa unutrašnjim uhom bili su mala maca" za ono što je preživljavala uporedo. Naime, Džesi je bila u vezi sa Čeningom Tejtumom, i činilo se da je konačno srećna i ispunjena ali i spremna da se ostvari u najlepšoj ulozi - da postane majka.

Međutim, svi njeni snovi pali su u vodu kada se saznalo da verovatno nikad neće moći da ispuni svoj najveći san jer boluje od endometrioze. Nakon toga usledio je i raskid sa glumcem koji ju je navodno zbog toga i ostavio, a pevačica je kasnije sreću našla sa novim dečkom, Maksom Famom.

Međutim, dani sreće nisu dugo trajali jer je ova veza pukla u oktobru prošle godine, a Džesi je na sve načine pokušavala da dobije dete. Nažalost, iako je u jednom trenutku uspela da ostane u drugom stanju, trudnoća se ipak nije održala.

Džesi Džej otkrila je da je u drugom stanju, a potom i da je izgubila bebu.
Instagram 

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče po podne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je ona tada na mrežama.

- Da, odlučila sam da sama postanem mama, jer sam to želela čitavog života. A život je kratak. Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću ga ponovo doživeti. Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku. Znam da su milioni žena širom sveta osetile i ovaj, i gori bol. Ovo je najusamljeniji osećaj na svetu - napisala je pevačica.

Dežsi Džej kaže da joj je glavni cilj da u naredne dve godine dobije decu.
printscreen/instagram 

Džesi za koju se trenutno ne zna da li ima partnera, sada je rekla da ima samo jedan cilj - a to je da postane majka u naredne dve godine.

- Nije mi bitno kako ću to da ostvarim - prirodno, putem surogata, veštačkom oplodnjom ili ću da usvojim... kojigod način, ja sam otvorena za to - rekla je nedavno.

Džesi se inače konačno vratila i nastupima i to je upravo ono što joj je pomoglo da prebrodi emotivni haos koji je ostao nakon pobačaja, a fanovi je svakodnevno obasipaju pažnjom, a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Džesi Džej nije se mnogo promenila od dana najveće slave, a sada joj je glavni cilj da postane majka u naredne dve godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!