Nakon dve godine veze, Čening Tejtum i Zoe Kravic su vereni i to su potvrdili tako što se glumica pojavila u javnosti sa vereničkim prstenom na jednoj zabavi povodom Noći veštica. 

Par se pojavio u kostimima inspirisanim filmom "Rozmarina beba", a na njenoj ruci blistao je veliki prsten. Ipak, o svojoj vezi, kao i do sada, nisu želeli da pričaju. 

Podsetimo, Zoe i Čening su se upoznali tokom snimanja filma, a ljubav je prirodno došla, dok glumica kaže kao oboje vole umetnost i da je Čening "divan čovek" koji je zasmejava.

Iako su veoma različiti fizički, par tvrdi da imaju dosta toga zajedničkog."Volimo da gledamo filmove i da razgovaramo o njima do kasno u noć."

Zoe je priznala da se zaljubila u Čeninga jer je bio sladak i pažljiv prema njoj dok su radili zajedno.

Zoe Kravic upoznala je Čeninga na snimanju filma.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Bilo da mi je kuvao čaj ili donosio vodu, on je bio moj zaštitnik i to je divno i slatko. Mislim da ako zajedno možete raditi tako nešto, možete sve. I iz svega smo izašli jači," objasnila je Zoe.

Inače, pre nego što su uplovili u vezu, oboje su imali burne ljubavne živote u prošlosti. Tako je Tejtum u prethodnom braku sa Dženom Devan dobio ćerkicu, a dugo je bio poznat po vezi sa jednom od najtalentovanijih pevačica Džesi Džej. Međutim, zbog ovog odnosa našao se na meti osuda

Par je isprva izgledao veoma srećno i redovno su delili zajedničke fotografije na mrežama. Međutim, u decembru 2019. počele su glasine da su raskinuli, a pevačica je zaintrigirala fanove zagonetnom porukom o ljubavi i životu koju je podelila na Instagramu.

"Idite negde gde će vam svet izgledati maleno. Stekni perspektivu. Plivaj u moru. Hodaj do vrha planine. Vozi se do vidikovca u parku. Pogledaj zvezde. To ne radite da biste osetili da vaši problemi ili tuga ili osećanja nisu važni, već da biste znali da NIKAD niste sami", istakla je ona.

Čening Tejtum dok je bio u vezi sa Džesi Džej.
pritnscreeen/instagram 

Dugo nisu mogli jedno bez drugog, pa su se u januaru 2020. pomirili i izgledalo je kao da su rešili probleme koji su ih ranije razdvajali. Podelili su zajedničke fotografije na Instagramu i pojavili se na crvenom tepihu.

Tri meseca kasnije prekinuli su vezu i Čening je brzo poradio na svom ljubavnom životu. Saznalo se da je počeo da koristi dating aplikacije, a oboje su tvrdili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima i da su shvatili da im je bolje da su prijatelji.

Međutim, kasnije je u javnost procurilo da raskid nije bio tako bajan. Naime, Džesi Džej je želela da ispuni svoju majčinsku ulogu sa Čeningom, a onda je saznala da boluje od endometrioze. To ju je skrhalo, a priča se da ju je upravo zbog toga glumac napustio i mnoge razočarao.

Možda će vas zanimati da pročitate i više o vezi Džesi Džej sa Tejtumom i njenoj borbi za decu.

Kada je reč o Zoe Kravic, ona je svoj privatni život krila od javnosti, a ono što znamo je da je brak s kolegom Karlom Glusmenom trajao samo 18 meseci, a nakon što su u decembru 2020. podneli zahtev za razvod.

Zoe Kravic sa bivšim mužem.
Shutterstock 

Nakon toga, glumicu su povezivali sa vlasnicom jednog restorana Sarom Elis Herdman. Strani mediji tvrdili da je reč samo o njenoj prijateljici, dok su drugi smatrali kako je reč o novoj ljubavi. Da je biseksualna, dala je naslutiti objavivši i fotografiju s koleginicom Tejlor Pejdž.

Zoe Kravic sa vlasnicom jednog restorana Sarom Elis Herdman
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Zoe je ćerka Lenija Kravica i Lise Bonet i godinama se zalagala za slobodnu ljubav, sve dok nije upoznala 9 godina starijeg glumca. 

Ona je dugo važila i za fatalnu prirodnu lepoticu, no poslednjih godinu dana njen lik potpuno se promenio, a obrisi lica dobili su gotovo "alien" crte.

Šuška se da je vadila mast iz obraza, kao i da je korigovala lice i bradu filerima, što nije teško videti kada uporedite fotografije nekad i sad, a fanovi mole da prekine sa intervencijama.

Zbog svega se šuškalo i da je u vezi sa Tejtumom nesrećna, ali se ipak ispostavilo da su to bila samo nagađanja holivudskih kuloara.

Šuškalo se da se Zoe operisala zbog Čeninga.
Ian West / PA Images / Profimedia 

Bonus video:

"PREDBRAČNI UGOVOR POSTOJI U SRBIJI VEĆ SKORO 20 GODINA!" Advokat tvrdi: Ako ga potpišete, izbećićete MNOGO PROBLEMA U BRAKU Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!