Šuška se da stvari idu na bolje za Mel Bi, koja će moguće ponovo postati milionerka i to nakon velikog finansijskog poraza, kada je bila nadomak bankrota sa nešto više od 900 funti na računu i mnoštvom dugova.

Pre pet godine selidba kod majke prouzrokovana je njenim tada nestabilnim psihičkim stanjem. Prelazak iz Los Anđelesa u engleski grad Lids bio je jedini izlaz iz traumatičnog perioda razvoda s bivšim mužem Stivenom Belafonteom. Nakon 10 godina provedenih u nasilju od strane bivšeg muža, on je za to vreme navodno napravio dete njihovoj dadilji. U braku sa Stivenom dobila je svoju treću ćerku i njihovo jedino zajedničko dete, Medison Braun Belafonte.

Kako je bila nadomak bankrota, na svom računu je imala svega 961 funtu, što ju je kočilo da na vreme izvršava obavezne finansijske dužnosti. Njen advokat je prošle godine izjavio kako je pevačicno stanje na računu prilično skromno, kao i da poreznoj upravi duguje 1,5 miliona funti.

''Zapravo, ona pleše na rubu bankrota… suočava se s velikim finansijskim stresom i ne može trenutno da podmiri naloge za hitna plaćanja'', rekao je tada njen advokat.

Kako bi preživela, Mel Bi je pomoć zatražila od svog bivšeg partnera i oca ćerke Ejndžl, glumca Edija Marfija, zamolivši ga da uplaćuje veću alimentaciju.

Nakon posttraumatskog stresnog poremećaja i svih nedaća koje su je zadesile tokom razvoda sa bivšim partnerom, Mel Bi je konačno stala na noge i uspela da povrati stanje na računu, i cifre koje su joj se dugo činile kao nemoguće nakon onakvog finansijskog kraha. Iako se još uvek dosta finansijski oporavlja i živi kod majke, ovo je veliki korak za nekoga ko je bio na rubu bankrota.

Prema najnovijem izveštaju koji je objavila njena kompanija Moneyspider Productions na računu se trenutno nalazi 834.985 funti. Svoje prihode je drastično povečala nakon što je objavila memoare ''Brutally Honest'' kao i zahvaljujući muzičkim angažmanima.

mel bi
DUNKIND / WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, život ove 48-godišnjakinje obeležile su kontroverzne izjave i brojni skandali, a svakako je jedan od najvećih bio njen problematičan brak, a potom i ružan razvod od supruga Stivena Belafontea.

Naime, Stiven i Mel Bi su godinama praktikovali intimne odnose sa dadiljom svoje dece Lorejn Džils, koja je istovremeno bila praktično i deo porodice. Ova plavokosa Nemica bila je vrlo bliska sa njihovom decom, bila je deo svih porodičnih aktivnosti, a takođe je javnost često mogla da je vidi na fotografijama na njihovim društvenim mrežama.

Ova afera završila se stresno po sve aktere - možda je neko vreme Lorejn bila osveženje u spavaćoj sobi, ali stvari su ubrzo počele da se komplikuju...

Mel Bi je u jednom trenutku izašla u javnost sa čitavom pričom, optuživši dadilju za raspad braka i rekavši da je zatrudnela sa njenim suprugom. Pevačica je potom otkrila i da je Belafonte navodno platio Lorejn 240 hiljada funti kako bi abortirala, negirala aferu i kazala da je zatrudnela sa drugim muškarcem.

"Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše intimne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštim pod njega, zato tražim zabranu prilaska", pričala je ranije ova Britanka.

Bonus video

DA LI JE NEMAČKA PRED APSOLUTNIM BANKROTOM? Privredni analitičar otkrio: Kod njih je sve kreće nizbrdo od KORONE, a EVO GDE SMO MI Kurir TV

Izvor: Wanted A.N.