Meri Helvin 70-ih godina bila je ikona modelinga. Ova lepotica bila je jedna od prvih supermodela i otvoreno je pričala o svojim susretima sa slavnim muškarcima, uključujući legendarnog Marlona Branda, glumca Vorena Bitijai pakistanskog premijera Imrana Khana.

Ipak, Meri (69) sada priznaje da je ostala ‘švorc‘ kao i da razmišlja da potraži posao blagajnice u supermarketu.

"Potpuno sam samostalna i ne znam šta ću jer sam tokom pandemije korona virusa potrošila većinu ušteđevine i ozbiljno razmišljam o tome da se vratim kući", rekla je 69-godišnja Meri koja je inače odrasla na Havajima.

Slavna lepotica, koja je navodno upoznala princezu Dajanu sa Dodijem Al Fajedom na balu 1989. godine, sada živi u Londonu, ali veruje da godine nisu faktor koji odlučuje o tome ko će dobiti posao u američkoj saveznoj državi.

"Tu je manja stigma oko toga da godine utiču na to ko će dobiti posao. U Americi možete dobiti posao u supermarketu i ako imate 80 godina. Ovako ću vam to objasniti - ovde se ne bih prijavila za posao u supermarketu Whole Foods, ali kod kuće na Havajima, da je trebalo, otišla bih tamo i dobila bih posao", rekla je Meri, prenosi Daily Mail.

Meri Helvin 70-ih je bila eoma uspešna manekena
Shutterstock 

Kada se 1985. razvela od fotografa Dejvida Bejlija, Meri je iz tog braka izašla bogatija za 100.000 funti. Budući da je od tada ostala neudata, priznaje da bi joj dobro došla određena finansijska potpora.

"Bilo bi lepo imati pomoć dok starim, da mogu da delim troškove starenja", rekla je Meri koja je nadkon nakon razvoda uživala je u četvorogodišnjoj vezi s bratom vojvotkinje od Kornvela, Markom Šandom, koji je preminuo 2014. nakon nesreće, u 63. godini. Meri krivi sebe za propast njihove romanse.

"Mark je bio najslađa, najljubaznija i najdivnija osoba. Bila sam tako glupa i budalasta, pa to nisam shvatila na vreme, kao što to retko shvatimo", izjavila je jednom prilikom.

Takođe je po prvi put priznala da njen mladalački izgled nije sasvim prirodan.

Meri Helvin izjavila je za Daily Mail da je bankrotirala
Shutterstock 

"Idem na tretmane botoksa dva puta godišnje, tek toliko da ne izgledam tužno. Plastične operacije su stvar ličnog izbora. Neću reći da nisam ništa uradila, neću reći ni da jesam. Vrlo sam iskrena, ali smatram da kad počnete da govorite o takvim stvarima, to vas definiše. Moja mama nikada ništa nije radila, ali kada joj je dijagnostikovan tumor na mozgu u 85. godini rekla mi je:

"Postoji samo jedna stvar za kojom žalim što nisam uradila - lifting lica". Čak me je u bolnici zamolila da joj donesem veštačke trepavice. Pre sam mislila da ću čekati do 70. jer će mi tada već biti svejedno, ali, naravno, i dalje će mi biti važno kako izgledam", ispričala je Meri.

Meri Helvin snimljena nedavno
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: Jutarnji.hr