Kameron Dijaz sve ređe se može videti u javnosti, posebno od kada je postala majka. Ipak, paparaci je prate u stopu i uspeli su da uhvate slavnu plavušu u retkom izlasku iz kuće. Slavna glumica snimljena je na aerodromu u Njujorku sa svojim partnerom i ćerkom.

Kameron je tom prilikom snimljena u crnoj trenerci, raspuštene kose bez šminke, a nekad omiljenu holivudsku plavušu nije bilo teško prepoznati jer kao da se uopšte ne menja s godinama, a baš zbog toga obožavatelji ne mogu prežaliti njen nagli odlazak iz Holivuda.

"Ne mogu da kažem da nije zabavno, jer ja obožavam da glumim", rekla je Kameron Dijaz i dodala kako se tek sada oseća ispunjenom:

"Jednostavno, želela sam da uzmem život u svoje ruke. Želela sam da imam svoju dnevnu rutinu i gde ću sve sama obavljati", rekla je glumica 2014. kada je iznenadila javnost otkrivši da se povlači iz glumce.

"Sada sam tu gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam radila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svetu. Više nemam ono što je potrebno da dam da bi film uspeo, sva moja energija je ovde", zaključila je bivša glumica.

kameron dijaz sa surugom i ćekom na aerodromu
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

2019. usledio je još jedan šok. Naime, Kameron je tada na svom Instagramu objavila da su ona i njen suprug Bendžamin Maden (42) dobili ćerku, koju su nazvali Radiks, a do danas još nije poznato da li je devojčicu rodila glumica ili surogat majka.

kameron dijaz sa ćerkom
Profimedia 

Po pitanju roditeljstva glumica nikad nije želela previše da komentariše.

Jedino je otkrila da je njen muž divan otac i da se oseća srećno jer joj je uvek pri ruci, a na kraju dana dobije vreme za sebe dok on pazi na njihovu ćerku. Kako stvari stoje, ne planira ni da se u skorije vreme vrati u svet glume, barem dok Radiks ne napuni još koju godinu.

kameron dijaz je 2104 objavila da se povlači iz glume
Shutterstock 

Iako izbegava javna pojavljivanja, Kameron Dijaz je i te kako aktivna na Instagramu, gde uglavnom reklamira svoja vina koja proizvodi od organskog grožđa i bez šećera po imenu "Avaline".

LP / Coleman-Rayner / Profimedia, Shutterstock Lepa glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!