Zvezde Holivuda su posle određenih godina bavljenja glumom rešili da se povuku i žive nešto mirniji život van reflektora.

Iako su zarađivali milione, rekli su zbogom glumi, a u nastavku pogledajte koji sve glumci i glumice su poslednjih godina napustili profesiju koja ih je učinila slavnim.

Kameron Dijaz

Zvezda filmova Maska (1994), Čarlijevi Anđeli (2002) i Bande Njujorka (2002) više od dve decenije je sa velikim uspehom igrala u holivudskim hitovima.

Posle izlaska filma Eni (2014), međutim, Kameron Dijaz je otkrila da joj teško pada snimanje filmova, i da je odlučila da napusti glumu i posveti se majčinstvu i drugim stvarima.

kameron dijaz ne bavi se više glumom
Peacock / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tobi Megvajer

Tobi Megvajer nije glumio još od 2014, kada je imao glavnu ulogu u filmu Žrtvovanje piona. S druge strane, on je bio veoma aktivan kao filmski producent.

Tobi Megvajer retko se pojavljuje u medijima
Shutterstock 

Danijel Dej Luis

Danijel Dej Luis je svakako jedan od najboljih glumaca svoje generacije, ako ne i najbolji. Trostruki oskarovac je uvek bio izbirljiv kada su u pitanju uloge, ali je oduvek bila poznata njegova velika posvećenost svakoj od njih.

Možda baš zbog napora koji je iziskivao njegov rad na svakom filmu, on je pre nekoliko godina rekao zbogom glumi. Poslednji film u kome smo ga gledali bio je Fantomska nit (2017) Pola Tomasa Andersona.

Danijel Dej Luis
Shutterstock 

Metju Foks

Metju Foks se proslavio ulogom Džeka Šeparda u veoma popularnoj seriji Izgubljeni. Paralelno sa karijerom na televiziji on je snimao i filmove u Holivudu. Najzapaženije uloge je ostvario u filmovima Mi smo tim (2006), Spid Rejser (2008) i Aleks Kros (2012).

Nakon pojavljivanja u filmu Koštani tomahavk (2015), Foksa više nismo gledali na velikom platnu, a ni na televiziji.

Metju Foks bio je zvezda serije Izgubljeni
Shutterstock 

Ema Votson

Emu Votson smo 2019. godine gledali u filmskom hitu Male žene. Posle završetka njegovog snimanja, poznata Britanka je izjavila da će malo da se odmori od glume i posveti se aktivizmu i humanitarnom radu.

U međuvremenu nije bilo vesti da je ona promenila svoje mišljenje, niti je Votsonova prihvatila neku novu ponudu da igra u filmu, seriji ili predstavi.

ema votson rešila je da se odmori od glume
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!