Otkako se povukla iz glume i postala majka, Kameron Dijaz (49) retko se pojavljuje u javnosti i čuva svoj privatni život daleko od svih.

Ipak, paparaci je i dalje prate u stopu, pa nisu propustili ni njen ovonedeljni odlazak u šoping u Melrose Place-u, a kako se čini izgleda da joj prija život što dalje od svetla reflektora i crvenih tepiha.

Iako se pokušala da se sakrije ispod velikih sunčanih naočara i maske, nekad omiljenu holivudsku plavušu nije bilo teško prepoznati jer kao da se uopšte ne menja s godinama, a baš zbog toga obožavatelji ne mogu prežaliti njen nagli odlazak iz Holivuda.

Slavna glumica je uhvaćena u ležernom sportskom izdanju - crnim helankama, duksu i patikama.

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kameron Dijaz

Podsetimo, Kameron je šokirala javnost kada je 2014. godine objavila da se povlači iz glume, a krajem 2019. usledio je još jedan šok.

Kameron je tada na svom Instagramu objavila da su ona i njen suprug Bendži Maden (42) dobili ćerku, koju su nazvali Radiks, a do danas još nije poznato da li je devojčicu rodila glumica ili surogat majka.

Kameron i kćerku krije od očiju javnosti i ne deli njene fotografije na društvenim mrežama, ali paparaci su je nedavno uhvatili i u šetnji s njom.

kamern dijaz i bendzi maden
pritnscreen/instagram 

Po pitanju roditeljstva glumica nikad nije želela previše da komentariše. Jedino je otkrila da je njen muž divan otac i da se oseća srećno jer joj je uvek pri ruci, a na kraju dana dobije vreme za sebe dok on pazi na njihovu ćerku. Kako stvari stoje, ne planira ni da se u skorije vreme vrati u svet glume, barem dok Radiks ne napuni još koju godinu.

Iako izbegava javna pojavljivanja, Kameron Dijaz je itekako aktivna na Instagramu, gde uglavnom reklamira svoja vina koja proizvodi od organskog grožđa i bez šećera po imenu "Avaline".