Slavna Kameron Dijaz mnoge je iznenadila priznanjem kako na pragu 50-e retko razmišlja o svom izgledu i "nikada" ne pere lice, usprkos tome što poseduje "milijardu" proizvoda za ličnu negu.

Glumica je otkrila koliko joj je život oslobađajući sada, kada se nalazi van središta pažnje u novom intervjuu s Mišel Visež.

Privlačnost koju Holivud poseduje, Kameron Dijaz je nazvala zamkom iz koje je uspela da pobegne 2015. godine nakon venčanja s muzičarem Benjijem Medenom. Kameron je navodno odbila filmske ponude od gotovo 100 miliona dolara od svog izlaska s holivudske A-liste, a zbog toga ni malo ne žali.

"Sada sam tu gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam radila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svetu. Više nemam ono što je potrebno da dam da bi film uspeo, sva moja energija je ovde", zaključila je bivša glumica.

kameron dijaz bila je jedna od najpopularnijih glumica 90-ih i 2000-ih godina
Shutterstock 

"Apsolutno sam bila žrtva svih društvenih objektivizacija i eksploatacije kojima su žene izložene. Sve sam ih prihvatila u određenim trenucima. U Holivudu je teško je ne gledati sebe i osuđivati se prema drugim obeležjima lepote, a mislim da je to jedna od najvećih stvari zbog kojih ne žalim.

Ova devojka poslednjih osam godina je kao divlja životinja. Ja sam zver", izjavila je glumica otkrivši kako je briga o izgledu poslednja stvar na koju pomisli tokom dana.

Danas, Kameron ne glumi već uživa u majčinstvu
Shutterstock 

"Bukvalno ne radim ništa po tom pitanju. Nikad ne perem lice", priznala je Kameron i dodala kako proizvodi na njenoj polici u kupatilu samo skupljaju prašinu.

"Dva puta mesečno, ako sam takve sreće, setim se da bih mogla da uradim nešto po pitanju izgleda. Jednostavno trenutno se ne nalazim na mestu gde bih za takve stvari ulagala svoju energiju", kaže poznata plavuša koja uživa u majčinstvu.

Njen prioritet sada, dok se sprema da napuni 50 godina je kako kaže da ostane jaka. Uprkos tome što više ne glumi, Kameron još uvek radi punom parom - u ulozi suosnivačice brenda vina Avaline.

Kameron Dijaz se prvi put pojavila na filmu 1994. godine, i to nasuprot Džima Kerija u naslovu "Maska" i ubrzo je postala miljenica publike, glumeći u brojnim romantičnim komedijama tokom 90-ih godina, a kako danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!