Da ko visoko leti, nisko pada, najbolje je osetio na svojoj koži slavni fudbaler i reprezentativac Engleske Džermejn Penant, inače nekadašnja uzdanica Arsenala i Liverpula. Nažalost, njegovu blistavu sportsku karijeru zasenili su skandali i vesti o neretko raskalašnom ponašanju koje je došlo na naplatu.

"Mogao sam biti milijarder i svejedno da sve ze*nem. Napravio sam mnogo grešaka. Nisam znao kako da se nosim sa stvarima i nisam razmišljao o posledicama svojih postupaka. Prozvali su me za lošeg momka, ali zapravo sam bio nesigurno dete koje nije znalo šta radi", izjavio je Penant.

Sve je počelo kada je Penant debitovao sa samo 16 godina, i počeo da zarađuje ogroman novac. Nažalost, sa parama i slavom došla je i ona negativna strana koja je sačekala mnoge. Provod, izlasci, žene i alkohol odveli su ga u ponor, a kockanje mu je napravilo pakao od života.

Jedna loša stvar vodila je drugoj, i dovela do toga da je, kada je napunio 40 godina, ostao bez novca, ali to nije ono najgore. Bio je zavisnik od kocke, a ukupni dugovi premašili su milion funti. Budući da je upao u zamku poroka, bluda i razvrata, njegova karijera je krenula silaznom putanjom.

Međutim, život mu je dao drugu šansu kada je upoznao ljubav svog života, manekenku i glumicu Džes Impiaci. Pre nje, imao je poprilično turbulentan ljubavni život.

Džermejn Penant našao je novu devojku sa kojom je srećan.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Priznao je da je posle razvoda izgubio tri kuće, kao i da je tokom braka sa Alis Gudvin posedovao Ferari, Aston martin, Lamborgini, Porše i nekoliko Rendž Rovera. Takođe, letovao je na Maldivima, Bahamima, Sejšelima, Dubaiju...

Njegova bivša ljubavnica, nakon što je saznala da ju je prevario tako što je u njihovom krevetu pronašla veš, napravila mu je pakao. Naime, zaključala ga je u njegov luks stan, te mu je pobacala dizajnersku odreću u vrednosti od 30.000 funti, a onda je razbila i njegov omiljeni automobil.

Takođe, šokirao je nekim delovima svoje autobiografije u kojoj je do detalja opisivao šta su on i njegovi saigrači radili sa devojkama.

"Mi smo to zvali Monopol. Delili smo devojke kao da su naše vlasništvo. Ako sam ja imao se*s a nekom devojkom, a zatim neko od mojih saigrača, morali su da mi plaćaju rentiranje. Sve je zavisilo od toga koliko su bile atraktivne. Ako su bile top klasa, onda su mi davali 100 funti. Za one loše dobijao sam samo 14 funti.", objasnio je.

Uprkos svim nedaćama i bankrotu, on je optimističan i veruje da je moguće vratiti se na pravi put.

"Nije idealna situacija bankrotirati, ali to znači da iznova mogu da započnem svoj život i ponovo ga izgradim.", rekao je bivši fudbaler.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!