Zoe Saldana pojavila se na jednom događaju i svi su imali isti komentar - slavna glumica nikada lepša nije bila, niti je ikada više sijala, što su mnogi pripisali tome što je ispunjena na svim planovima. 

Karijera joj cveta, ređa samo filmske hitove, a sa druge strane, neverovatno je voljena i ispunjena od strane partnera koji je nebrojeno puta pokazao i dokazao koliko su mu jake emocije. 

Zoe Saldana na jednom događaju.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poznato je da glumica u braku sa Italijanom Markom Peregom, a njihova priča nalik je najlepšim ljubavnim filmovima. Par se upoznao slučajno, na letu za Njujork. "Videla sam ga s leđa. Bilo je 6:30 ujutro, a ja sam bila na letu za Njujork", rekla je za USA Today 2015. "I ne mogu vam ni opisati – bila je to vibracija. U tom trenutku se okrenuo jer je i on osetio vibraciju."

"Znam da ljudi ne veruju u to; nisam ni ja verovala u to. Ja sam veoma Sigmund Frojd osoba, veoma sam logična", dodala je ona. "Ali za to - nemam objašnjenje. Jer nema potrebe da to objašnjavam. Bilo je dovoljno ono šta sam osetila. I to je bilo to."

Posetio grob njenog oca da bi je zaprosio

Marko ju je prvi put "kupio" neverovatnom prosidbom. On je u tajnosti isplanirao put u Dominikansku Republiku, gde živi dobar deo Saldanine porodice, kako bi posetio grob njenog oca i zatražio njenu ruku. Međutim, kako nije hteo da otkrije glumici gde je bio, ona je pomislila da ga vara i usledila je rasprava u taksiju. Jedva je uspeo da je ubedi i da joj pusti video koji je napravio. Na emotivnom snimku, Perego se može videti dok dolazi do groba Saldaninog oca i govori da ima nameru da se oženi njom.

Zoe Saldana se odmah zaljubila u Marka.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U trenutku koji je bio nabijen intezivnim emocijama i iznenađenjem koje je konačno otkrio, Perego je konačno zaprosio Saldanu. Uprkos nekonvencionalnom putovanju koje je dovelo do toga, na njegovo pitanje dobio je snažno "da" od zvezde "Čuvara galaksije".

Marko uzeo njeno prezime

Venčali su se na intimnoj ceremoniji u Londonu, a onda je usledio šok kada je Marko uzeo njeno prezime.

Glumica je pokušala da ga odgovori, ali je Perego bio istrajan u svojoj odluci.

"Pokušala sam da ga odgovorim od toga. Rekla sam mu: 'Ako uzmeš moje prezime, bićeš manje muževan u očima umetnika, latino muškaraca, sveta', ali Marko me je pogledao i rekao: 'Ah, Zoe, to me stvarno ne dotiče!'", rekla je Zoe 2013. godine.

Da njegov postupak nije nešto što se često viđa i što je opšte prihvaćeno svesna je i sama Zoe. Ovim postupkom umetnik je postao redak primer među poznatim muškarcima koji su se odlučili na takav korak.

Zoe i Marko danas žive miran život i retko se mogu videti u javnosti. Uglavnom su papraci ti koji ih uhvate tokom kupovine ili odmora sa decom.

Vole se kao prvog dana, te je jasno zašto im na ljubavi mnogi zavide, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Zoe Saldana sa suprugom

Pročitajte još: UDALA SE ZA NAJNESPOSOBNIJEG MUŽA: Šta god dohvati to propadne, a novac bogatih roditelja troši kao da sutra ne postoji

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Džesika Bil o savršenim roditeljima TikTok/jessbiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!