Slavna glumica Zoe Saldana retko se može videti u javnosti sa svojim suprugom Markom Peregom, s obzirom da se svojski trude da svoju intimu sačuvaju od radoznalih pogleda, no ovog puta, nisu uspeli da pobegnu budnom oku paparaca. 

Par je fotografisan nakon romantične večere, a kako stvari stoje, među njima su emocije i dalje jake, čak i 11 godina nakon venčanja. 

Ovako nešto retkost je u Holivudu, te ne čudi što su fanovi glumice oduševljeni njenom ljubavnom pričom.

Zoe Saldana uživa sa suprugom Markom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, svojevremeno su mnogi bili iznenađeni kada je Marko odlučio da uzme prezime svoje žene nakon venčanja. Mediji su tada brujali o njegovoj odluci, međutim, on se nije previše obazirao na komentare.

"Pokušala sam da ga odgovorim od toga. Rekla sam mu: 'Ako uzmeš moje prezime, bićeš manje muževan u očima umetnika, latino muškaraca, sveta', ali Marko me je pogledao i rekao: 'Ah, Zoe, to me stvarno ne dotiče!'", rekla je Zoe 2013. godine.

Zoe Saldana u srećnom je braku sa Markom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da njegov postupak nije nešto što se često viđa i što je opšte prihvaćeno svesna je i sama Zoe. Ovim postupkom umetnik je postao redak primer među poznatim muškarcima koji su se odlučili na takav korak.

Pročitajte još: BALKANCIMA OVO NIKAD NE BI PALO NA PAMET: Bekamov sin uzeo prezime supruge nakon venčanja a razlog će oduševiti sve žene

Zoe i Marko danas žive miran život i retko se mogu videti u javnosti, iako glumica ima običaj da podeli s vremena na vreme porodične fotografije.

Par ima i troje dece, te su veoma zaokpljeni roditeljskim obavezama, ali ipak nalaze vreme i za sebe i tako održavaju romansu i privlačnost živom i nakon više od decenije ljubavi. 

Više fotografija lepe glumice i njenog supruga, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Zoe Saldana sa suprugom

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM U PROGRAMU UŽIVO! Jedna noć sa mnom i SVA su ti vrata otvorena! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!