Ljubavna priča slavne glumice Zoe Saldane i njenog supruga Marka, jedna je od najlepših u Holivudu. Par ljubomorno čuva svoju intimu od javnosti, te se za sve ove godine koliko su zajedno na prste jedne ruke mogu izbrojati paparaco fotografije, a detalji o njhovoj romansi bili su potpuno nepoznati. 

No, Zoi i Marko Perego prvi put su odlučili da otkriju jedan od najromantičnijih trenutaka iz života - kada je italijanski umetnik odlučio da je zaprosi. 

Detalje su otkrili u emisiji Dru Barimor, a Marko je prvi put gostovao sa svojom suprugom u nekom šou programu. 

Kako je Perego ispričao u emisiji, celokupna avantura počela je njegovim putovanjem u Dominikansku Republiku, gde živi dobar deo Saldanine porodice. Umetnik je imao posebnu "misiju" - da poseti grob Saldaninog pokojnog oca Aridija Saldane, koji je preminuo 1987. godine, i traži njegov blagoslov za brak.

Međutim, njegov plan se neočekivano izvrnuo kada se vratio u London, gde je par u to vreme živeo. U pokušaju da sakrije prosidbu, Marko je rekao Zoe da je bio odsutan zbog posla u Njujorku. Ali situacija je brzo eskalirala kada ga je Saldana po povratku upitala gde je zapravo bio.

Zoe Saldana i njen suprug su prvi put otkrili detalje intimne prosidbe
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Perego se našao u teškoj situaciji kada je pokušao da izbalansira potrebu da iznenađenje ostane tajna i objasni svoje iznenadno odsustvo. U svom pokušaju da zadrži element iznenađenja, na kraju je izazvao ogromnu napetost u njihovom odnosu. Saldana, koja je bila radoznala, što je razumljivo, stalno ga je pitala za odgovore.

"Bio sam na jednom mestu, ali moraš da sačekaš nekoliko sati, pa ću ti sve otkriti", prisetio se Perego šta je rekao glumici koja je na ove reči reagovala tako što je naglo zaustavila taksi u kom je bila, i izašla na ulicu...

Scena je bila veoma burna, a Saldana je ispričala: "U taksiju smo usred Londona... Upravo sam izašla iz taksija i hodam nasred ulice... bilo je veoma dramatično."

Uprkos haosu, Perego je istrajao u tome da tek kasnije podeli sa Saldanom šta je uradio pokazujući joj nešto što je u početku nije želela da vidi. "Rekla mi je: 'Apsolutno ne'. A ja sam rekao: 'Ne, ali molim te, moram nešto da ti kažem", ispričao je Perego, opisujući napeti trenutak.

Na kraju je Marko ipak uspeo da ubedi glumicu da ga sasluša i pustio joj video koji je snimio tokom svog tajnog putovanja u Dominikansku Republiku. Na emotivnom snimku, Perego se može videti dok dolazi do groba Saldaninog oca i govori da ima nameru da se oženi njom.

U trenutku koji je bio nabijen intezivnim emocijama i iznenađenjem koje je konačno otkrio, Perego je konačno zaprosio Saldanu. Uprkos nekonvencionalnom putovanju koje je dovelo do toga, na njegovo pitanje dobio je snažno "da" od zvezde "Čuvara galaksije".

Pročitajte još: SVET JE BIO U ČUDU KADA JE MARKO REŠIO DA UZME PREZIME SVOJE ŽENE: Retke slike slavnog para koji ne viđamo u JAVNOSTI

Podsetimo, par se upoznao slučajno, na letu za Njujork. "Videla sam ga s leđa. Bilo je 6:30 ujutro, a ja sam bila na letu za Njujork", rekla je za USA Today 2015. "I ne mogu vam ni opisati – bila je to vibracija. U tom trenutku se okrenuo jer je i on osetio vibraciju."

"Znam da ljudi ne veruju u to; nisam ni ja verovala u to. Ja sam veoma Sigmund Frojd osoba, veoma sam logična", dodala je ona. "Ali za to - nemam objašnjenje. Jer nema potrebe da to objašnjavam. Bilo je dovoljno ono šta sam osetila. I to je bilo to."

Venčali su se na intimnoj ceremoniji u Londonu, a onda je usledio šok kada je Marko uzeo njeno prezime.

Glumica je pokušala da ga odgovori, ali je Perego bio istrajan u svojoj odluci.

"Pokušala sam da ga odgovorim od toga. Rekla sam mu: 'Ako uzmeš moje prezime, bićeš manje muževan u očima umetnika, latino muškaraca, sveta', ali Marko me je pogledao i rekao: 'Ah, Zoe, to me stvarno ne dotiče!'", rekla je Zoe 2013. godine.

Da njegov postupak nije nešto što se često viđa i što je opšte prihvaćeno svesna je i sama Zoe. Ovim postupkom umetnik je postao redak primer među poznatim muškarcima koji su se odlučili na takav korak.

Zoe i Marko danas žive miran život i retko se mogu videti u javnosti. Uglavnom su papraci ti koji ih uhvate tokom kupovine ili odmora sa decom. Vole se kao prvog dana, te je jasno zašto im na ljubavi mnogi zavide, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Zoe Saldana sa suprugom

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

IZRAELAC U BRAKU SA SRPKINJOM DIREKTNO IZ EJLATA: Hteo sam da dođem kod žene i deteta u Srbiju, ali sprečen sam! OVO ĆE DA TRAJE Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati: