Nekadašnja velika dečija zvezda Mekenzi Filips ponovo se aktivirala na Instagramu nakon pauze koju je napravila kako bi se odmorila od haosa koji je nastao nakon njenog intervjua sa sestrom, u kojem su otkrile nove detalje o odrastanju sa ocem zlostavljačem

Mekenzi je objavila fotografiju na Instagramu i mnogima nije promaklo da glumica izgleda daleko bolje nego ranije, gotovo podmlađeno, kao i da je nasmejanija i raspoloženija, zbog čega su mnogi ubeđeni da je mučnu prošlost konačno ostavila iza sebe, te da konačno živi ispunjen život fokusirana na ono što je dobro.

"Izgledaš prelepo", "Ova žena je prošla kroz vatru i led i konačno je na drugoj strani raja", "Ona je svetica u mojoj knjizi. Obrnula je pun krug i sada pomaže ljudima kroz rehabilitaciju kroz koju je i sama prošla", "Žena inspiracija", "Drago mi je da te vidim zdravu i snažnu", pisali su ljudi. 

Inače, Mekenzi Filips, pre nekoliko meseci je uzburkala strasti priznanjem da je oprostila svom ocu Džonu Filipsu, inače frontmenu benda "The Mamas & the Papas" višedecenijsko zlostavljanje i incestualnu vezu na koju ju je prisilio.

Priznanje je usledilo 14 godina nakon obajvljivanja biografije u kojoj je otkrila najjezivije trenutke iz svog života. Filips je, kako kaže, odlučila da mu oprosti nakon razgovora sa polusestrom Čajnom Filips Boldvin, a video je uploadovan i na Youtube.

"Tata je bio drugačiji", rekla je. "Dobijam mnogo kritika i 'trolovanja' online jer sam mu oprostila iz srca. Oproštaj, jer je praštanje za mene, ne za neku drugu osobu. A to ne znači da sam saglasna sa onim za šta mu praštam", dodala je Mekenzi.

"Veoma je komplikovano. Veoma je komplikovano, a ipak sam mirna", nastavila je ona.

I njena sestra Čajna dotakla se teme oca. "Očigledno, on je bio neverovatan tekstopisac i, znaš da mi se sviđao njegov smeh, a ipak je postojala čitava druga strana tate koja je, mislim, bila kao čudovište. Bio je tako mračan, a vi jednostavno ne znate kojeg ćete dobiti. Bilo je veoma nepredvidivo", rekla je ona, prenosi People.

Mekenzi se potom osvrnula i na period kada je pisala knjigu. "Osećala sam se kao da sam došla sa ovom ogromnom informacijom koja možda nije ni prikladna za javnost. Kada sam napisala knjigu, samo sam pomislila: 'Neću guglati ovo, neću guglati ono. Samo ću ispričati svoju priču onako kako se meni dogodila.' Ali onda, u retrospektivi, postojala je neka dužna pažnja koju sam propustila da dam. Kao da sam se pripremala da izgubim porodicu", objasnila je glumica.

Laura Mekenzi Filips kako joj je puno ime, proslavila se još u nekim Dizni ostvarenjima, a postala je prepoznatljiva nakon filma "American Graffiti", a potom "One Day at a Time"... ali je ogromnu pažnju javnosti privukla bolnim priznanjem 8 godina nakon smrti oca, poznatog muzičara "papa Džona".

Mekenzi Filips je 10 godina bila u vezu sa ocem
ABC / Zuma Press / Profimedia 

Naizgled dobroćudni Džon Filips bio je sve samo ne ono za šta se predstavljao. Mekenzi je u ispovesti kod Opre priznala da je upravo sa rođenim ocem 10 godina bila u incestuoznoj vezi, a njeno priznanje šokiralo je kako članove njene porodice, tako i ceo svet. Ovo priznanje najviše je potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

Mekenzi je kasnije objavila i biografiju u kojoj je otkrila još neke potresne detalje iz svoje prošlosti. Tako se, primera radi, drogirala od 11. godine kada joj je otac ponudio kokain, a u godinama koje slede često su se drogirali zajedno. U vezi su bili punih 10 godina, odnosno, od njene 19, kada ju je otac silovao pod dejtstvom droge i alkohola.

U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć pre njenog venčanjai da su se kasnije dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnela, a nije bila sigurna da li čeka dete sa ocem ili mužem.

Mekenzi Filips je zatrudnela sa rođenim ocem
g49 / Zuma Press / Profimedia 

Filips je platio abortus, a Mekenzi je otkrila da nakon toga nije želela da je bilo ko dodiruje.

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavisnošću od narkotika, a u jednom trenutku je i uhapšena jer je pokušavala da prošvercuje heroin. Ipak, loši dani su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, i radi u jednom rehabilitacionom centru. Doduše, imala je manji povratak u Holivud u kultnoj seriji "Orange is a new black", kada je igrala zavisnicu od narkotika.

Udavala se tri puta, a u prvom braku dobila je sina Šejna Barakana koji se takođe bavi muzikom, upravo mu je Mekenzi najveća podrška.

Glumica danas ne skida osmeh sa lica, i konačno je pronašla mir sa samom sobom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

prinscreen/instagram Mekenzi Filips danas ne skida osmeh sa lica iako iza sebe ima užasnu prošlost.

Pročitajte još: LEPA GLUMICA ČEKA DETE SA BRATOM OD TETKE: Od 4. godine su nerazdvojni, pa ljubav buknula kada su odrasli

Bonus video:

Preko 40% mladih misli da je ok udariti šamar devojci Wanted/Mondo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!