Mekenzi Filips, nekadašnja velika dečija zvezda, nedavno je uzburkala strasti priznanjem da je oprostila svom ocu Džonu Filipsu, inače frontmenu benda "The Mamas & the Papas" višedecenijsko zlostavljanje i incestualnu vezu na koju ju je prisilio. 

Priznanje je usledilo 14 godina nakon obajvljivanja biografije u kojoj je otkrila najjezivije trenutke iz svog života. Filips je, kako kaže, odlučila da mu oprosti nakon razgovora sa polusestrom Čajnom Filips Boldvin, a video je uploadovan i na Youtube.

"Tata je bio drugačiji", rekla je. "Dobijam mnogo kritika i "trolovanja" online jer sam mu oprostila iz srca. Oproštaj, jer je praštanje za mene, ne za neku drugu osobu. A to ne znači da sam saglasna sa onim za šta mu praštam", dodala je Mekenzi. 

Podsetimo, u memoarima, Filips je napisala da ju je njen tata silovao kada je imala 19 godina dok su bili pod dejstvom droge i alkohola. Ona je otkrila da su tada imali incestuozan odnos koji je trajao 10 godina.

"Veoma je komplikovano. Veoma je komplikovano, a ipak sam mirna", nastavila je ona.

I njena sestra Čajna dotakla se teme oca. "Očigledno, on je bio neverovatan tekstopisac i, znaš da mi se sviđao njegov smeh, a ipak je postojala čitava druga strana tate koja je, mislim, bila kao čudovište. Bio je tako mračan, a vi jednostavno ne znate kojeg ćete dobiti. Bilo je veoma nepredvidivo", rekla je ona, prenosi People.

Mekenzi se potom osvrnula i na period kada je pisala knjigu. "Osećala sam se kao da sam došla sa ovom ogromnom informacijom koja možda nije ni prikladna za javnost. Kada sam napisala knjigu, samo sam pomislila: 'Neću guglati ovo, neću guglati ono. Samo ću ispričati svoju priču onako kako se meni dogodila.' Ali onda, u retrospektivi, postojala je neka dužna pažnja koju sam propustila da dam. Kao da sam se pripremala da izgubim porodicu", objasnila je glumica.  

Mekenzi Filips je priznala sve o bolesnom odnosu sa ocem.
ABC / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, Laura Mekenzi Filips kako joj je puno ime, proslavila se još u nekim Diznijevim ostvarenjima, a postala je prepoznatljiva nakon filma "American Graffiti", a potom "One Day at a Time"... ali je ogromnu pažnju javnosti privukla bolnim priznanjem 8 godina nakon smrti oca, poznatog muzičara "papa Džona".

Naizgled dobroćudni Džon Filips bio je sve samo ne ono za šta se predstavljao. Mekenzi je u ispovesti kod Opre priznala da je upravo sa rođenim ocem 10 godina bila u incestuoznoj vezi, a njeno priznanje šokiralo je kako članove njene porodice, tako i ceo svet. Ovo priznanje najviše je potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

Pročitajte još: BIVŠA DEČIJA ZVEZDA BILA JE U VEZI SA OCEM 10 GODINA: Silovao ju je na dan venčanja, a raskinuli su kada je zatrudnela

Mekenzi je kasnije objavila i biografiju u kojoj je otkrila još neke potresne detalje iz svoje prošlosti. Tako se, primera radi, drogirala od 11. godine kada joj je otac ponudio kokain, a u godinama koje slede često su se drogirali zajedno. U vezi su bili punih 10 godina, odnosno, od njene 19, kada ju je otac silovao pod dejtstvom droge i alkohola.

U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć pre njenog venčanja i da su se kasnije dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnela, a nije bila sigurna da li čeka dete sa ocem ili mužem.

Filips je platio abortus, a Mekenzi je otkrila da nakon toga nije želela da je bilo ko dodiruje.

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavnisnošću od narkotika, a u jednom trenutku je i uhapšena jer je pokušavala da prošvercuje heroin. Ipak, loši dani su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru. Doduše, imala je manji povratak u kultnoj seriji "Orange is a new black", kada je igrala zavisnicu od narkotika.

Udavala se tri puta, a u prvom braku dobila je sina Šejna Barakana koji se takođe bavi muzikom, upravo mu je Mekenzi najveća podrška.

Glumica danas ne skida osmeh sa lica, i konačno je pronašla mir sa samom sobom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

prinscreen/instagram Mekenzi Filips danas ne skida osmeh sa lica iako iza sebe ima užasnu prošlost.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!