Teško da u Holivudu postoji jezivija priča od one koju je doživela nekada velika dečja zvezda Mekenzi Filips. Njeno detinjstvo nalik je na najužasniji horor film, a ispovest ledi krv u žilama.

Ona je svojevremeno kod Opre Vinfri prvi put progovorila o svemu što je doživela od strane svog oca, odlučila je ispriča svoju stranu priče tek 8 godina nakon njegove smrti.

Naime, Laura Mekenzi Filips kako joj je puno ime, proslavila se još u nekim Diznijevim ostvarenjima, a postala je prepoznatljiva nakon filma "American Graffiti", a potom "One Day at a Time"...

Međutim, ova mlada glumica nije završila u holivudskim krugovima tek tako. Njen otac bio je čuveni "Papa Džon", muzičar jednog od najpopularnjih bendova tih vremena "Mamas and Papas".

Mekenzi Filips otkrila je istinu o svom ocu Džonu tek 8 godina nakon njegove smrti.
g49 / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, naizgled dobroćudni Džon Filips bio je sve samo ne ono za šta se predstavljao. Mekenzi je u ispovesti kod Opre priznala da je upravo sa rođenim ocem 10 godina bila u incestuoznoj vezi, a njeno priznanje šokiralo je kako članove njene porodice, tako i ceo svet. Ovo priznanje najviše je potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas ova 62-godišnjakinja jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

Mekenzi Filips priznala je da je bila u incestuoznoj vezi sa svojim ocem.
ABC / Zuma Press / Profimedia 

Mekenzi je kasnije objavila i biografiju u kojoj je otkrila još neke potresne detalje iz svoje prošlosti. Tako se, primera radi, drogirala od 11. godine kada joj je otac ponudio kokain, a u godinama koje slede često su se drogirali zajedno. U vezi su bili punih 10 godina, odnosno, od njene 19, kada ju je otac silovao pod dejtstvom droge i alkohola.

U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć pre njenog venčanja i da su se kasnije dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnela, a nije bila sigurna da li čeka dete sa ocem ili mužem.

Filips je platio abortus, a Mekenzi je otkrila da nakon toga nije želela da je bilo ko dodiruje.

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavnisnošću od narkotika, a u jednom trenutku je i uhapšena jer je pokušavala da prošvercuje heroin. Ipak, loši dani su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru. Doduše, imala je manji povratak u kultnoj seriji "Orange is a new black", kada je igrala zavisnicu od narkotika.

Udavala se tri puta, a u prvom braku dobila je sina Šejna Barakana koji se takođe bavi muzikom, upravo mu je Mekenzi najveća podrška.

Glumica danas ne skida osmeh sa lica, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

prinscreen/instagram Mekenzi Filips danas ne skida osmeh sa lica iako iza sebe ima užasnu prošlost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!