Lepa britanska glumica Emili Atak nedavno je uslikana na ulicama Londona sa svojim partnerom Alisterom Garnerom. Par je uživao u opuštenoj šetnji, a 34-godišnja Emili je izgledala neverovatno budući da je tik pred porođaj. 

Ona će uskoro doneti na svet dečaka, a od trenutka kada je saznala da je u drugom stanju preselila se kod svog dugogodišnjeg dečka. Inače, njihova ljubavna priča je veoma neobična, s obzirom da se poznaju od ranog detinjstva i da su takoreći rod. 

Naime, Emilina majka Kejt Robins i Alisterova maćeha su rođene sestre, čime je jasno kako su njihovi životi isprepletano. 

Iako se na Zapadu deca dvoje ljudi iz prethodnih brakova često nazivaju "polubraćom" ili "polusestrama", iako nisu krvno povezani, britanski mediji su preneli vest da je Garner Emilin "rođak", odnosno brat od tetke.

Njihovo dugogodišnje poznavanje, provođenje praznika i odmora zajedno, kao i činjenica da su se upoznali pre 30 godina, izazvali su neke kontroverze, ali jasno je da njihova ljubav nema prepreka s obzirom da nema krvnog srodstva. Alister je tri godine stariji od Emili i nuklearni je naučnik.

Emili je nedavno otvoreno govorila o svojoj trudnoći, izrazivši neverovatno uzbuđenje, iako su prethodni meseci bili izazovni.

"Trudnoća je uzbudljiva, ali veoma, veoma teška. Ipak, osećam se povezano sa svojim telom na način na koji nikada ranije nisam bila. Nekada su mi prijatelji govorili da ne pazim dovoljno na sebe, da previše kasno ležim i sve to, ali sada se osećam kao da je moje telo hram i "posuda". Svi su mi govorili da ću blistati, da ću želeti da idem na pilates i u teretanu, ali ja sam kao kokoška koja sedi na jajetu. Nisam se pomerila. Sve je neverovatno i toliko sam uzbuđena", ispričala je.

Pročitajte još: NAJLEPŠA PLAVUŠA ANA GODINAMA JE TRAŽILA OCA: Kada ga je konačno našla, jedino ju je želeo nagu i tražio da imaju odnose

Bonus video:

3 sestre su zatrudnele kao tinejdžerke TikTok/angela.holm

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!