U braku su 36 godina, a za potrebe emisije „Pronaći svoje korene” otišli ​​su da se testiraju i proučavaju porodična stabla i otkrili da su rođaci. Na sreću, glumci Kevin Bejkon i Kiri Sedžvik su rođaci deveto koleno.

"Znala sam da ću biti u srodstvu sa Kevinom, mislim, većina belaca je nekako u srodstvu. Nisam iznenađena, iskreno. Pretpostavljala sam da je to razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pretvaram da sam iznenađena", rekla je glumica. Iako je u javnosti 2013. godine počelo da se spekuliše da će zbog ovih saznanja biti problema u braku, glumci nisu odustajali.

kevin i kiri ranije
Shutterstock 

Bekon i Sedžvik su jedan od najdugovečnijih holivudskih parova, a poznato je da često rade zajedno na filmskim setovima. Imaju dvoje dece zajedno, Sosie i Trevisa. „Sve je u redu dok nismo najbliži rođaci“, iznenadila je javnost tadašnjom izjavom Sedžvik.

Međutim, nešto drugo jeste uticalo na njihov odnos, tačnije na celu porodicu. Te davne 2009. godine par se našao u središtu jednog od najzloglašenijih skandala oko Ponzijeve šeme. Bili su jedni od mnogih slavnih koji su uložili u finansijske šeme Bernija Madofa, zbog čega su izgubili mnogo novca.

Kevin Bejkon
Shutterstock 

Bejkon nikada nije službeno otkrio tačan iznos za koji su prevareni, ali izveštaji kažu da je bilo više od 30 miliona dolara. Nakon nekog vremena, Kevin je prokomentarisao situaciju, rekavši da iako je bila bolna, naterala je njega i Kiru da se usredsrede na ono što je važno: "Uspeli smo do sada, naša deca su zdrava, mi smo zdravi. Pogledajmo šta imamo, dobro je."

Ono zbog čega je njihov brak, za razliku od ostalih holivudskih, uspeo, Kira je objasnila rečima kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugog, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje.

Kevin Bejkon
Shutterstock 

Bonus video

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.