Da život nekad piše zaista neverovatne priče dokaz je Kevin Bejkon koji je sasvim slučajno saznao informaciju o supruzi Kiri Sedžvik koja mu je potpuno promenila život. Njihova ljubav dugo je važila za jednu od najstabilnijih u Holivudu. U braku su 35 godina, a venčali su se 1988. i od tada su nerazdvojni. 

"Uvek smo znali da smo jedno. Oboje smo znali da je ovo zauvek i hteli smo to da rešimo bez obzira na to šta se dogodilo, pa kad se borimo, nije tako loše", ispričala je ranije Kira o njihovoj vezi.

Kevin Bejkon i dan-danas voli ženu kao prvog dana.
Shutterstock 

Ono što se dogodilo je to da je Bejkon otkrio da je u rodu sa svojom suprugom. Naime, glumac je sa suprugom 2011. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za korenima", kada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, u devetom kolenu, odnosno da mu je žena dalja sestra. Kira je tada tvrdila da to za nju ipak nije tako veliko iznenađenje koliko bi neko pomislio.

"Vidiš. Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam!" ponavljala je ona.

Kevin Bejkon je otkrio da mu je žena rod.
Shutterstock 

"Znala sam da ću biti u srodstvu s Kevinom Bejkonom, mislim, većina belaca je povezana nekako. Nisam iznenađena, iskreno.Prepostavljala sam da je to bio razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pravim da sam iznenađena."

Ovo saznanje nije uticalo na njihov brak i par je ostao zajedno jer, kako je Sedžvikova rekla, "sve je dobro dok nisu bliži rođaci".

Međutim, nešto drugo jeste uticalo na njihov odnos, tačnije na celu porodicu. Te davne 2009. godine par se našao u središtu jednog od najzloglašenijih skandala oko Ponzijeve šeme. Bili su jedni od mnogih slavnih koji su uložili u finansijske šeme Bernija Madofa, zbog čega su izgubili mnogo novca.

Bejkon nikada nije službeno otkrio tačan iznos za koji su prevareni, ali izveštaji kažu da je bilo više od 30 miliona dolara. Nakon nekog vremena, Kevin je prokomentarisao situaciju, rekavši da iako je bila bolna, naterala je njega i Kiru da se usredsrede na ono što je važno: "Uspjeli smo do sada, naša deca su zdrava, mi smo zdravi. Pogledajmo šta imamo, dobro je."

Inače, godinu dana nakon venčanja, Kira i Kevin dobili su sina Travisa, a 1992. na svet je stigla i ćerka Sosi Rut, koja se i sama danas bavi glumom.

Ono zbog čega je njihov brak, za razliku od ostalih holivudskih, uspeo, Kira je objasnila rečima kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugog, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje.

Ćerka Kevina Bejkona se takođe bavi glumom.
Shutterstock 

Čini se da je incident naterao Kevina i Kiru da preispitaju svoje živote. Slavni par je odlučio da se odseli iz Holivuda i preselio se na lepu farmu u Konektikatu. Oboje redovno objavljuju novosti o svom životu na farmi okruženoj stokom i izgledaju prilično idilično.

Omiljena aktivnost para je pevanje, posebno njihovim kozama. U stvari, Kira objavljuje toliko video snimaka na kojima pevaju koze da je to postao glavni način na koji ih ljudi prepoznaju.

Bonus video:

MAMA I TATA MI NIŠTA NISU SREĐIVALI, ŠTO SE NE MOŽE REĆI ZA SVAKOGA! Iva Štrljić otvoreno o kolegama koji su deca poznatih glumaca Kurir televizi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!