Iako su u Holivudu dugovečne i iskrene ljubavi retke, a brakovi koji su potrajali duže od 10 godina se mogu nabrojati na prste obe ruke, postoje i oni na čijem bi primeru mnogi mogli mnogo da nauče. Miljenik žena Kevin Bejkon i njegova supruga Kira Sedžvik nedavno su proslavili 34. godišnjicu braka, a slavni glumac nikada nije krio koliko je srećan što ju je upoznao. 

Njih dvoje uplovili su u vezu još davnih osamdesetih, kada su se venčali 1988. godine, a glumac je nebrojeno puta istakao da su mu Kira i njihova porodica bili glavni oslonac u teškim trenucima. 

Kevin Bejkon obožava svoju suprugu.
Shutterstock 

- Vreme kada sam bio na samom dnu je vreme kada sam upoznao svoju suprugu, kada su rođeni naši klinci, dešavale su se dobre stvari. I mogao sam da se izdržavam, to mi je davalo snagu - istakao je Bejkon u jednom intervjuu. Ni Kira nije štedela komplimente na račun svog supruga. 

- Da mi je neko rekao da ću sa 22 upoznati muškarca za kog ću se udati i da ću se godinu dana kasnije zaista i udati i imati dete s njim, rekla bih da je lud.

Kada uđe u sobu još uvek me ostavi bez reči, srce mi se ubrza i pomislim kako je zgodan- rekla je glumica koja ne krije emocije prema suprugu.

Kevin Bejkon je sa suprugom 34 godine.
Shutterstock 

Inače, godinu dana nakon venčanja, Kira i Kevin dobili su sina Travisa, a 1992. na svet je stigla i ćerka Sosi Rut, koja se i sama danas bavi glumom. Ono zbog čega je njihov brak, za razliku od ostalih holivudskih, uspeo, Kira je objasnila rečima kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugog, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje.

Kevin Bejkon tvrdi da je porodica ta koja mu je pomogla da prođe kroz loše trenutke.
Shutterstock 

- Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao - priznao je Kevin.

Međutim, glumac nije mogao ni da sanja da je sa suprugom povezan ne samo dubokim i iskrenim emocijama, već i na još jednom planu. Naime, Bejkon je sa suprugom 2011. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za korenima", kada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, u devetom kolenu, odnosno da mu je žena dalja sestra. Kira je tada tvrdila da to za nju ipak nije tako veliko iznenađenje koliko bi neko pomislio.

Vidiš. Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! – ponavljala je ona. – Znala sam da ću biti u srodstvu s Kevinom Bejkonom, mislim, većina belaca je povezana nekako. Nisam iznenađena, iskreno.Prepostavljala sam da je to bio razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pravim da sam iznenađena.

Ovo saznanje nije uticalo na njihov brak i par je ostao zajedno jer, kako je Sedžvikova rekla, "sve je dobro dok nisu najbliži rođaci".

U istoj emisiji, Kevin Bejkon je saznao i da je potomak kralja Edvarda I, da mu je Bred Pit dalji rođak, kao i Barak Obama. Međutim, uprkos očekivanja pojedinaca da će se par razvesti, bez obzira što nisu u bliskom srodstvu, par je ostao zajedno. Nastavili da žive svoju bračnu idilu, a Kira često ističe da ne treba pitati poznate ličnosti za tajnu njihove ljubavi. Ona ima samo dva saveta.

Imajte čiste svađe i nemojte imati odnose s drugima – rekla je jednom prilikom. – Monogamija je jasna stvar, kao što je "Spusti dasku za ve-ce šolju".

- Venčali smo se kada sam bila jako mlada i zapravo smo imali puno sreće. Ostati u braku toliko dugo nije lako i potrebno je puno napornog rada. Nemamo brak iz snova... jednostavno se trudimo i radimo na njemu. Ako možemo, Kevin i ja odemo na večeru, pogledamo film, vodimo ljubav...i to je divno. Ako ne, samo seks i večera biće dosta. Ne znam kako mu to uspeva, no uz njega se uvek osećam da sam najlepša, ali i jedina žena u sobi - rekla je glumica na kraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!