Čuvena glumica Džodi Foster koja poslednjih meseci uživa u fantastičnim kritikama nakon nove sezone hit serije "True Detective", a koja iza sebe ima niz podjednako uspešnih ostvarenja, konačno je dobila svoju zvezdu na Bulevaru slavnih

Na svečanoj ceremoniji pojavila u društvu svoje supruge Aleksandre Hedison, a interesantno je da je počasni govor vodila niko drugi do njena "prijateljica", odnosno žena sa kojom su je povezivali godinama, Džejmi Li Kurtis.  

Priča o njihovom odnosu bila je glavna tema devedesetih, no ni Džodi ni Džejmi nikada nisu želele da otkriju pravu prirodu njihovog odnosa. Šuškalo se da je Fosterovoj zvezda Kurtis bila i ljubavnica tokom zabavljanja sa drugim partnerima, no, pogađate, ni ovo nikada nije bilo potvrđeno. 

Ipak, veza sa Kurtis nije bila jedina o kojoj se pričalo sve ove godine. Foster koja spada u jednu od najtalentovanijih glumica u Holivudu i koja je poznata po filmovima "Soba panike", "Taksista", "Kad jaganjci utihnu"... i mnogim drugim, ujedno je punila stupce ljubavnim životom. 

Doduše, ona je godinama unazad u srećnom braku sa fotografkinjom Aleksandrom Hedison. Imaju sinove Čarlsa i Kita, koje je Džodi dobila dok je bila u vezi sa svojom dugogodišnjom partnerkom Sidni Bernard. Iako nije javno otkrila identitet biološkog oca svoje dece, odlučila je da će im to reći kada budu dovoljno odrasli, a tako je odlučila i njena majka Beverli Bejts, poznata po tome što je majka Rendija Stouna, najboljeg prijatelja Džodi Foster.

Njena ljubavna istorija obuhvatala je neke od najznačajnijih imena u Holivudu. 

Tako je ljubila Džilijen Anderson...

... bubnjarku Đinu Šok, producentkinju Tinu Landau, ali i lepu glumicu Nastasiju Kinski.

Bila je i sa Dženifer Bils...

... ali i sa Keli Mekdžilis.

No, pored žena, zabavljala se i sa muškarcima. Tako je bila u odnosu sa Robom Lovom...

... Raselom Krouom...

... Džulijanom Sandsom...

... a onda je u njen život ušla fotografkinja Aleksandra i to je bilo to. Upoznale su se 2013. preko prijatelja iz industrije i uplovile u vezu, a godinu dana kasnije venčale su se na privatnoj ceremoniji, a svoju vezu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!