Madonu odavno "bije" glas da je kraljica skandala što nije ništa iznenađujuće ukoliko se uzme u obzir da poslednjih godina pažnju javnosti više privlači botoksiranim licem, filerima, golim izdanjima i uopšteno ponašanjem koje se ne očekuje od nekadašnje "kraljice popa".

Sada je još jednom šokirala sve postupkom na nastupu na Pride Monthu, koji se održava u znak sećanja na pobune u Stounvolu, koje su se dogodile krajem juna 1969. godine. Tokom ovog meseca obeležavaju se mnogi događaji kako bi se prepoznao uticaj LGBT osoba na svet.

Madona je svoj zadatak očigledno shvatila više nego ozbiljno, te je svoj koncert zaokružila vrelim poljupcima sa 26-godišnjom biseksualnom reperkom Tokišom iz Dominikanske Republike.

Madona i Tokiša izvele su vrelu koreografiju na Prajd nastupu.
Matthew Rettenmund / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Madona je s Tokišom izvela svoj hit iz 2005. godine "Hung Up", koji su začinile "divljom" i poprilično perverznom plesnom koreografijom. U trenucima kada je reperka kleknula ispred 63-godišnje Madone, pevačica je izjavila: "To je težak zadatak, ali neko mora da ga obavi", aludirajući na oralni seks, nakon čega su razmenile vrele poljupce.

Tokiša je muzičarka koja, prema "Rolling Stone-u", predstavlja simbol "seksualne slobode, kvir žudnje i radikalnog feminizma".

"Jako sam oštra sa svojim tekstovima, a sve što želim da izrazim je vrlo, vrlo, stvarno. Ljudi se poistovećuju sa svim tim", izjavila je ranije Tokiša.

Kako bi proslavili Pride Month, Madoni su se na bini pridružile i neke "dreg kvin" superzvezde Bob the Drag Queen, Pixie Ventura i Violet Chachki. Ovakvo ponašanje Madoni nije strano, a scena s Tokišom podsećala je na njen čuveni poljubac s Britni Spirs s MTV Video Music Awardsa 2003. godine, koji su ponovile i na Britninom venčanju.

Inače, ovo je prvi javni Madonin nastup nakon što je raskinula vezu sa Ahlamalikom Vilijamsom, jer je, navodno presudilo to što imaju drugačije poglede na život i dalje planove. Madona je u međuvremenu viđena sa drugim, takođe mnogo mlađim momcima, ali i dalje nije poznato da li je neko od njih njen novi izabranik, a kako je izgledala tokom veze sa 36 godina mlađim plesačem pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Madona je raskinula sa 35 godina mlađim dečkom dečkom nakon tri godine veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!