Ukoliko ste pratili "America's Next Top Model" sa Tajrom Benks, i bili njeni obožavaoci, verovatno vam je poznato da je i u našoj zemlji pokušano nešto slično.

Međutim, umesto Tajre, našu verziju "Prvi srpski Top model" je vodila poznata manekenka Ivana Stanković, koja je svake nedelje vodila takmičarke kroz neobične situacije poput fotografisanja u kupaćem na vrhu Kopaonika pri minus beskonačno ili pak pod vodom, sa domaćim životinjama, i naravno, s frajerima.

Pratili smo kako izgleda nemilosrdan svet mode - borbu s kilogramima, gladovanje, promenu izgleda, vežbanje hodanja po pisti i ono što je svima bilo najzanimljivije - svađe među takmičarkama.

Samo neke su uspele da se izdvoje iz gomile, jer su morali da se nose s izazovima poput "male bare punom krokodila". Evo kako danas izgledaju i gde su te lepotice koje su obeležile ovaj šou.

Dejana Živković

Dejana Živković je bila miljenica voditeljke Ivane Stanković. Tada je bila drska i izblajhana i gledala je samo sebe. Sa ostalim devojkama nije ostala u dobrim odnosima na kraju takmičenja.

Posle rijalitija se fizički dosta promenila, vodila je i TV emisiju, a u medijima uglavnom priča o iskustvima sa muškarcima, pogotovo kada je bila u vezi sa "opasnim" momcima, a navodno joj je jedan bivši bio i u zatvoru, te ga je tamo posećivala.

Takođe se jedno vreme pričalo i o njenim intervencijama zbog kojih su je poredili sa plastičnom lutkom i govorili da joj to nije trebalo.

Bojana Banjac

Bojanu Banjac na početku rijalitija je primetilo malo ljudi, bila je nekoliko puta pred ispadanjem, a onda kao da se probudila i rešila da pobedi. Iako u tome nije uspela, i dalje se bavi modelingom.

Milica Đorđević

Milica Đorđević je bila "najbolja ortakinja" svima, a njen izgled je bio jako zanimljiv žiriju. Zbog visine nije mogla da uspe u svetu modelinga, a danas je pevačica koja voli da svira gitaru i putuje kad god je to moguće. Dosta vremena provodi u Indiji i izgleda skoro isto kao pre devet godina.

Katarina Kojadinović

Katarina Kojadinović je te 2011. imala 19 godina i uspela je da se zadrži u rijalitiju do jedanaeste epizode, to jest skoro do kraja.

Danas se i dalje bavi modelingom.

Ana Minkić

Minkićka je bila "maskota" ovog takmičenja. Njene urnebesne izjave pred kamerama dugo su se prepričavale, često je bila potpuno odsutna, ali je zato sebe nazivala "lepoticom" i stalno je nosila tijare i krune na glavi. Iako je često bila predmet "sprdačine" svih takmičarki i žirija, na kraju im je najviše prirasla za srce. Anči danas izgleda dosta drugačije i mnogi komentarišu da je preterala sa operacijama, te da joj to nije trebalo, a da li su intervencije ili je samo do šminke procenite sami.

Pročitajte još: GDE SU SRPKINJE KOJE SU PRE 20 GODINA LEPOTOM OSVOJILE SVET Jedna je MILIONERKA a Ivana je pobegla nakon ubistva Dragoja

Tijana Bajin

Srpska lepotica, seks bomba iz Kikinde Tijana Bajin karijeru je započela sa 16 godina na nagovor roditelja da se prijavi na izbor za miss Kikinde gde je i pobedila.

Posle toga ide na izbor za miss Subotice gde je osvojila titulu Miss šarma. Ubrzo je shvatila da izbori za miss nisu za nju jer ne voli zavist i ljubomoru pa je rešila da se oproba u manekenskim vodama, nakon čega se prijavljuje u "Prvi srpski top model" gde je ušla u uži krug takmicenja, ali nije uspela da se domogne prvog mesta.

Nije se razočarala posle toga, nego šta više, dobila je vecu želju da još više uspe.

Tijana se pojavila u spotu Saše Kovačevića "Rođendan" gde glumi glavnu ulogu, ali je radila i kampanje za Calvin Klein, Maybelline, i mnoge druge.

Neda Stojanović - pobednica od prve epizode

Neda je od samog starta bila pobednica. Visina, lice modela i prostodušno ponašanje su joj obezbedili glavnu nagradu. Neda je bila najveći kontrol frik u ekipi. Pomalo opsesivno-kompulsivna, u više navrata je padala u nesvest i plač kad god bi osetila da možda neće pobediti. Džaba se stesirala jer jedina danas radi upravo ono zbog čega se prijavila na takmičenje.

Lepa manekenka godinama radi za evropsko modno tržište, a veoma je popularna u Kini, Indiji i Turskoj. Inače, Neda je tokom takmičenja negovala prirodan izgled, sada više ističe svoju provokativnu stranu.

Inače, lepa Neda se i udala prošlog septembra, a na venčanju je izgledala poput princeze.

A još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/_nedic_ Neda Stojanović danas

Bonus video:

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!