Slavna manekenka Dejana Živković po drugi put je postala mama. Ona i njen suprug postali su roditelji još jednog dečaka kojem su dali ime Novak.

Zanosna lepotica je inače dugo krila pol bebe, te je tek nedavno otkrila da će ponovo dobiti dečaka, a beba je stigla na svet samo par meseci nakon što je upriličila glamuroznu proslavu povodom krštenja njihovog prvog sina Lava što je i pokazala na mrežama. 

Interesantno je da je u prošlosti retko kačila fotografije iz privatnog života, ali to se promenilo rođenjem prvog sina. Sada se na njenom Instagramu mogu videti objave sa sinom, ali i zgodnim suprugom koji ne krije koliko je voli. 

No, pre nego što je uplovila u mirnu luku sa zgodnim biznismenom u medijima se u prošlosti pričalo i o njenim odnosima sa "opasnim" momcima.

Pročitajte još: KAKO DANAS IZGLEDAJU DEVOJKE IZ "PRVOG SRPSKOG TOP MODELA": Omiljena se uništila operacijama i "šeta" samo opasne momke

Ko su bivši momci  i muž Dejane Živković?

Jovica Vukotić

Zgodna manekenka vezu sa ubijenim Jovicom Vukotićem započela je još 2014. godine i njihov odnos je od samog početka bio vrlo turbulentan. Manekenka je od samog početka bila ludo zaljubljena u Jovicu, a kako se šuškalo sa njim je planirala i brak. Tada ga je posećivala u zatvoru, a zatim se dogodio raskid.

Vlada Mandić

Dejana i Vlada Mandić su nekada bili u vezi.
Facebook 

2014. godine su domaći mediji brujali o tome da je Dejana upecala nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića. Dejana je prvo demantovala te glasine, a onda je objavila u maju iste godine fotografiju na svom Instagram nalogu na kojoj društvo pravi Mandić, te su tako ozvaničili emotivnu vezu. Romansa je kratko trajala.

Vladimir Stojković

Nekadašnji reprezentativac Srbije i golman Crvene zvezde i Partizana Vladimir Stojković je imao burnu fudbalsku karijeru, a ni ljubavni život mu nije bio ništa manje turbulentan. Dejana i Vladimir smuvali su se 2013. godine, u periodu kada se Stojković razvodio od bivše žene Bojane Rajić.

Iako se rado slikala sa njim za izvesne nedeljnike i govorila o ljubavi, Dejana je nakon raskida sve opisala kao “letnju romansu”.

"To je za mene bila letnja romansa, koja se završila kada je leto prošlo. Iskra ljubavi iznenada se pojavila, ali se isto tako brzo i ugasila", govorila je tada za naše medije.

Damir Džuhmur

Dejana je tada Džumhura pratila na brojnim turnirima i svojom pojavom izazivala pažnju ne samo u BiH i regionalnih već i svetskih medija.

"Damir je pre svega šarmantan, kulturan i fin momak koji se od ranog jutra trudi da me nasmeje ili oraspoloži kada sam tužna, što je najbitnije, voljena sam i pažena", govorila je Dejana o Damiru tokom njihove romanse.

Dejana Živković je bila sa Damirom.
Instagram 

Njihova veza je prekinuta 2018. godine. Manekenka se nije oglašavala povodom ovog raskida.

Manekenku su povezivali sa još nekim ljudima iz javnog sveta, ali ništa nije potvrđeno. No, pravu sreću je pronašla kraj zgodnog biznismena Filipa.

Ko je Filip Simović?

Zgodni Filip je biznismen i sin preminulog Dragana Simovića, inače savetnika Ivice Dačića. Živi u Beogradu, u luksuznom novobeogradskom bloku, u kojem stanove imaju i Novak Đoković, Marija Šerifović, Saša Kovačević.

Školovao se u inostranstvu a trenutno je i vlasnik jedne teretane u Beogradu. Osim toga, Filip vodi porodični biznis koji je povezan sa transportom, a u toj firmi je i generalni direktor.

Čini se da je Filip sve što je manekenka ikada želela, jer je jednom prilikom otkrila kakav treba da bude onaj koji će je oboriti s nogu. 

"Inteligentan, stabilan, zreo, onaj koji je proputovao svet… Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju."

"Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama", rekla je Dejana jednom prilikom za "Kurir", a čini se da je Filip upravo sve što je ikada želela.

Bonus video:

Dejana Živković krstina sina Kurir

Izvor: Espreso.rs/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!