Dejana Živković ponovo je dokazala zašto je bila i ostala jedna od naših najlepših i najuspešnjiih manekenki. Slavna lepotica pokazala je kako izgleda samo devet meseci nakon što je na svet donela sina Lava, a rezultati su neverovatni.

Ona se snimala u ogledalu i pokazala izvajano telo, vitke noge i zategnut struk i trbušnjake.

dejana živković dovela je liniju do savršenstva.
Instagram 

Prizor je malo koga mogao da ostavi ravnodušnim, a sudeći po osmehu, manekenka je više nego zadovoljna kako izgleda.

Dejana Živković pokazala je isklesano telo.
Instagram 

Ona je inače i pre samo par dana podelila fotografiju u kupaćem kostimu, a komplimenti su se samo ređali.

Iako nema sumnje da je za ovakav izgled potrebno mnogo truda i rada, Dejana nikada nije bila ljubitelj dijeta, što je svojevremeno i sama priznala na Instagramu.

Tako je jednom prilikom odgovarala pratiocima na pitanja vezana za njen izgled, i otkrila svoje "tajne".

"Svakodnevno dobijam pitanja kako sam smršala ili dovela liniju do kako kazu savršenstva. Odgovor nije u dijetama nikakvim već u zdravoj ishrani i kvalitetnim treninzima", objasnila je manekenka koja je tada imala 58 kg. nju su mnogi prozivali da je anoreksična, na šta je ona rekla da tako deluje na slikama, te da sa 178 cm visine i 58 kg ne može da bude anoreksična. 

Dejana je potom otkrila i kako izgleda njena ishrana.

"Doručak se sastoji od proteina - uglavnom su to jaja, čak nekad i neke žitarice , ručak obavezno piletina sa salatom i večera recimo riba sa salatom", ispričala je manekenka i dotakla se glavne "cake" za gubitak kilograma. "Što manje ugljenih hidrata" izričita je, što bi vam rekao i svaki nutricionista ili trener.

"Dakle, ništa gazirano, bez konzumiranja alkohola. I tako iznova. Red, rad i disciplina", poručila je manekenka.

Nema sumnje da je i ovog puta primenila provereni "recept", jer su rezultati neverovatni, a još njenih slika pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Pogledajte kako Dejana Živković izgleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!