Slavni glumac Robert De Niro možda ima 80 godina, ali to po njegovom stilu života nikada ne biste zaključili. Nedavno je proslavio prvi rođendan ćerkice Đije sa kojom redovno deli fotografije na mrežama, a nalazi i vreme da sa svojom devojkom održava strast u vezi.

Par redovno izlazi na večere i holivudske događaje, te ne čudi što mnogi pišu na mrežama da će "holivudskom šmekeru doći glave 35 godine mlađa". 

Robert de Niro u izlasku sa devojkom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Robert i Tifani nedavno su bili gosti američkog predsednika Džoa Bajdena i prve dame Džil Bajden na večeri koja je organizovana povodom japanskog premijera Fumija Kišidu u Vašingtonu.

Oskarovac od 80 godina i skoro duplo mlađa, 45-godišnja Čen fotografisani su kako šetaju ruku pod ruku kroz Belu kuću zajedno sa milijarderom i vlasnikom Amazona Džefom Bezosom i bivšim predsednikom Bilom Klintonom

Robert de Niro u Beloj kući
Drew Angerer / AFP / Profimedia 

Očekivano, komentar da De Niro izgleda kao da je deda devojci nisu izostali, ali ovako nešto zapravo je nešto što ih prati od početka veze. 

"Samo da preživi ovaj čovek ovakav tempo", "De Niro kao da joj je deda", "Ne razumem ove žene, a ni muškarce", "Ubiće ga Čen", "Samo da ne umre, izgleda kao da se zadihao", "De Niro je super glumac i tu povlačim crtu", pisali su ljudi.

Robert De Niro se ne obazire na razliku u godinama
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

U isti mah, čini se da ni Čen ne smetaju negativni komentari na račun razlike u godinama. Podsetimo, De Niro je počeo da izlazi sa Čen u avgustu 2021. godine, nakon što se razveo od bivše supruge Grejs Hajtauer u novembru 2018.

Pročitajte još: MRAČNE TAJNE HOLIVUDSKOG ŠARMERA: Zavisnosti su ga uništile, a optužen je za smrt svog najboljeg prijatelja

Pored Đije, De Niro je otac još šestoro dece, među kojima su ćerka koja nosi srpsko ime Drena De Niro (56) (po reci Drini) i sin Rafael De Niro (47), koje deli sa bivšom suprugom Dajen Abot. Takođe ima sinove blizance Džulijana De Nira i Arona De Nira (28) iz njegove dugogodišnje romanse sa bivšom devojkom Toukie Smit, a sina Eliota De Niro (25) i ćerku Helen Grace De Niro (12), dobio je u drugom braku sa Grejs Hatavej.

Robert De Niro sa starijom ćerkom Drenom.
Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumac je nedavno priznao da mu je očinstvo u 9. deceniji teško palo, ali da takođe i uživa u ljubavi svog deteta.

"Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem ništa teško. Tu sam, podržavam svoju devojku, ali ona obavlja sav posao. I imamo pomoć, što je veoma važno."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!