Slavni glumac Robert De Niro prošle godine je dobio prvo zajedničko dete sa svojom 35 godina mlađom partnerkom, inače isntruktorkom borilačkih veština Tifani Čen.

Sada se je People prvi put progovorio o svojoj desetomesečnoj ćerki Điji, istakavši da vidi ogromne sličnosti između sebe i nje. On je pokazao i svoju fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa ocem, inače slikarom Robertom De Nirom Starijim, a interesantno je da na njega liči i drugo najmlađe dete, ćerka Helen, koju deli sa bivšom ženom Grejs Hajtauer.

"Jako me podseća na moje dve najmlađe devojčice", rekao je. "Vidim sličnost i na jednom od mojih unuka."

Glumac se potom osvrnuo na 10-mesečnu Điju. "Ona je tako divna beba. Tako slatko. Kada je pogledam, sve ostalo nestane. Tako da je velika radost i olakšanje biti sa njom u ovom trenutku."

Ostala De Nirova deca, Drena, (56) i Rafael (47), blizanci Džulijan i Aron (28), Eliot (25) i Helen (12) ponosna su starija braća i sestre.

"Sva deca dobijaju veliki udarac od nje", kaže on o Điji. "Čak i unuci. Ona je njihova tetka —  a oni će uskoro postati tinejdžeri!" (Rafael ima troje male dece; Drenino jedino dete, Leandro, umro je prošlog jula u dobi od 19 godina.)

Glumac je istakao i da voli kada je cela porodica na okupu. "Kada smo zajedno za mene je to sve. Samo da budemo skupa, da idemo na putovanja u topla mesta", dodao je.

Glumac inače nema nameru da uspori, te planira da radi punom parom i nadalje. Takođe, ističe i da pokušava da svojoj deci prenese deo svoje teško stečene mudrosti. "Određene male istinitosti ili kako god želite da ih nazovete."

Robert De Niro je dobi odete sa 35 godina mlađom.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pročitajte još: BLIZU JE 80. A MORA DA RADI JER MU 35 GODINA MLAĐA ŽENA TROŠI KAO LUDA: Rodila mu nedavno dete pa rešila da to "naplati"

"Mali primeri života koji govore: 'Ako uradiš ovo, to je ono što radiš. Uvek radi ovo, radi ono", nastavio je on. "Kažem im: 'Zapamtićete šta sam vam upravo rekao, nećete to zaboraviti i to će se registrovati kod vas i imaće dobar uticaj'", dodaje on. "Tako da sam uhvatio sebe da radim upravo to, baš kao i moji roditelji". 

Međutim, ova izjava pokrenula je lavinu komentara na mrežama jer su ljudi imali drugačije tumačenje iste. pre svega, ono što je mnogima smetalo kod De Nira je ogromna razlika u godinama sa poslednjom partnerkom, kao i činjenica da je sedmo dete dobio u 79. 

Sada, ova rečenica zvuči kao da je konačno svestan da neće još dugo biti živ, te da se na neki način oprašta. 

Kada se na to doda i potreba da toliko radi, a u tim je godinama, jasno je zašto mnogi misle da to mora da radi da bi ispunio skup stil života njegove nove partnerke.

"Ne podržavam ovo ponašanje starca", "On je legenda, ali 80 je prestaro za dete, jadno dete nikada neće upoznati oca kako treba", "Neka mi neko objasni kako je to imati dete u 80. dobra stvar", "Devojka mu rodila dete samo da ne bi morala da radi, pa sad mora da menja pelene i bebi i njemu", "Uskoro će morati da i njemu menja pelene, užas", pisali su ljudi. 

Šta vi kažete, da li postoje dobre strane roditeljstva u ovako poznim godinama, pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!