Robert de Niro ponovo je postao otac i to po sedmi put, a ova vest iznenadila je javnost s obzirom da nije bilo poznato da je glumac uopšte u vezi, a kamoli da čeka dete.

Sve se saznalo kada ga je novinarka ET Canada upitala kako je to biti otac šestoro dece. On je odgovorio da nema šestoro, već sedmoro, i dodao da je nedavno dobio još jednu prinovu, ali nije želeo da otkriva ni pol ni ime bebe. 

Robert De Niro postao je otac po sedmi put.
James Veysey/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako nije poznato ko je majka poslednjeg deteta, pretpostavka je da je reč o Tifani Čen, instruktorki borilačkih veština, sa kojom je prvi put uslikan još 2022. dok su se držali za ruke, a potom ove godine u martu kada su otišli na romantičnu večeru u jedan luksuzni restoran. 

robert de niro je sa tifani dobio dete.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Robert de Niro je pre veze sa Tifani dobio šestoro dece sa tri različite žene: u braku sa Dajen Abot - ćerku Drinu (51) i sina Rafaela (46), u vezi sa glumicom i modelom Tuki Smit - blizance Arona i Džulijana (27), i sa poslednjom suprugom Grejs Hajtauer - sina Eliota (25) i ćerku Helen (11).

Najstarija ćerka ima srpsko ime

Zanimljiva je i priča kako je njegova najstarija naslednica dobila staro srpsko ime Drina. Ako je potražite na internetu, nećete je naći po imenu "Drina" već "Drena".

Priča počinje tako što je De Niro još davne 1967. godine kao auto-stoper posetio tadašnju Jugoslaviju, a na izlasku iz Niša zaustavio je seljaka iz Čokota, Radovana Đokića. Jedan Nišlija prevodio je meštaninu ono što je De Niro pričao, te se ispostavilo da mladi, tada još nepoznati stranac, traži prenoćište.

Đokić ga je smestio u svoj automobil i srdačno ga ugostio u svojoj kući, u kojoj je glumac i prenoćio. Sutradan su ga ispratili na put spakovavši mu pogaču i sir kako ne bi ostao gladan.

Godinu dana kasnije, leta 1968. u Čokotu se pojavio automobil marke "Folksvagen" sa nemačkim registarskim oznakama. Ispostavilo se da je za volanom bio niko drugi do isti momak koji je u mesto došao prošle godine. Ovog puta je ostao tri dana, a zajedno sa svojim domaćinom brao je paradajz, vozio povrće na nišku pijacu i zajedno sa njim prodavao.

Iz Čokota je krenuo za Grčku, ali je na benzinskoj pumpi između Niša i Leskovca primio autostopera koji mu je ukrao novčanik. Zbog toga se vratio, a Đokić mu je dao novac za put, zbog čega mu je Robert u znak zahvalnosti ponudio kameru, što je meštanin odbio.

Od tada je prošlo mnogo godina. Đokići iz Čokota videli su Roberta na filmskom platnu i shvatili da su zapravo u gostima imali veliku zvezdu.

U međuvremenu je De Niro pročitao roman "Na Drini ćuprija", te ćerki dao ime Drena, što je i potvrđen podatak naveden u njenoj biografiji objavljenoj na IMBD-u (The Internet Movie Database).

Robert de Niro je ćerki dao srpsko ime.
Salangsang/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mediji pišu i da je često angažovao dadilje iz Srbije, a godinama je za njega u obezbeđenju radio čovek koji je takođe Srbin, a kako izgleda njegova ćerka, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

screenshoot/instagram Drena De Niro i Robert De Niro

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!