Slavni glumac Robert de Niro iznenadio je sve kada se nakon 50 godina vratio svojoj kultnoj ulozi Travisa Bikla iz filma "Taksista", ali ovoga puta u novoj reklamnoj kampanji za kompaniju Uber, piše Daily Mail.

De Niru nisu nepoznate reklame – pojavljivao se u reklamama za brendove u rasponu od Varburtonsa do American Ekpress-a, ali vesti o Uberovoj reklamnoj kampanji naišle su na pomešane kritike fanova. Dok se nekima sviđa referenca na kultni film, drugi tvrde da se De Niro prodao.

De Niro se vratio kultnoj ulozi taksiste.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se taksista nalazi u Njujorku, Uber je odlučio da svoju novu reklamu snimi u Londonu, a pored De Nira, u oglasu se pojavljuje i zvezda Netfliksovog hit serije "Sex Education", Asa Baterfild. De Niro izgovara svoj čuveni citat u reklami. "You talkin’ to me?".

Pisac "Taksiste" Pol Šreder nije impresioniran Uberovom nadolazećom reklamom i podelio je svoja razmišljanja na Fejsbuku.

"Jao. Ne mogu da razumem zašto bi Bob to uradio. Ali nisam video reklamu. Ako budem imao sreće, nikada je neću videti", napisao je Šreder.

Podsetimo, "Taksista", reditelja Martina Skorsezea, smatra se jednim od najboljih filmova svih vremena. Radnja prati Travisa Bicklea, mentalno nestabilnog veterana Vijetnamskog rata, koji radi kao taksista u Njujorku.

Film istražuje Bikleovu psihu i nasilne i opsesivne sklonosti kako bi svet učinio boljim mestom. Uprkos mračnim temama, film je odmah postao hit kod publike i kritičara. 

Iako je jasno zašto mnogi nisu oduševljeni De Nirovim postupkom, ovu "ulogu" slavni glumac će "masno" naplatiti, te ga mišljenja ljudi i ne dotiču.  

"Mnogi smatraju da su filmski klasici njegovo najbolje djelo, a potpisivanje ugovora za reklame znak je da se pomalo prodao, ali očito vodi prilično skup privatni život", objašnjava izvor.

De Niro vodi prilično skup život.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Naime, De Niro je ranije bio jedno od zaštitnih lica britanskog pekarskog brenda Warburtons, za koji su reklame snimali i Džordž Kluni, Silvester Stalone i nedavno Semjuel Džekson. Oskarovac se još 2019. pojavio u kampanji za prikladno nazvan električni automobil Kia Niro, a radio je i reklame za Santander banku i American Express.

De Niro mora da radi zbog mlade žene.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Što bi se reklo - ne odbija ništa, pogotovo ako je dobro plaćeno, a kako izvor tvrdi sada ima i razlog više ako se uzme u obzir da je pre nekoliko meseci postao otac po sedmi put sa 35 godina mlađom Tifani Čen, inače instruktorkom borilačkih veština. 

De Niro je postao otac po 7. put.
Wanted 

Iako se isprva činila skromnom, priča se potpuno promenila nakon rođenja bebe, te je Tifani naprasno počela da bude redovna na svim velikim događanjima, nedeljama mode i slično, a podrazumeva se da je svaki put nosila skupe aksesoare i modne kombinacije. 

Zanimljivo je da je De Niro 2021. morao da radi kao nikada do sada da bi ispunio preskupe zahteve svoje bivše supruge, a sada se čini da se priča ponavlja, odnosno da je Tifani odlučila da kao i njene prethodnice "naplati" rođenje deteta i "iscedi" glumca koliko je to moguće.

Bonus video:

Miloš Timotijević za K1 televiziju: Možeš biti i Robert de Niro, ali džaba ako se pišu uloge za klince Promo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!