Robert de Niro poslednjih nedelja glavna je tema javnosti s obzirom da je postao otac po sedmi put u 79. godini sa novom devojkom Tifani Čen. Međutim, iako su nedavno postali roditelji, čini se da par ne propušta nijednu svečanost, a de Nira njegova 35 godina mlađa izabranica ni na trenutak ne ostavlja samog. 

De Nira ne ostavlja njegova izabranica.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Zapravo, od kako su uplovili u odnos, na mrežama se moglo naći svega par zajedničkih fotografija, međutim, od kako se Tifani porodila, situacija se drastično promenila. 

PRe nego što se porodila, na mrežama se nije moglo naći mnogo fotografija Tifani i Roberta.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Instruktorka borilačkih veština prati de Nira u korak, a mnogi su komentarisali da se na crvenom tepihu ponaša više kao obezbeđenje nego kao njegova devojka. 

Tifani se ponaša kao da je obezbeđenje De Niru.
Chassery+Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Ovo se posebno odnosilo i na njihovo poslednje pojavljivanje u javnosti. Njih dvoje pozirali su fotografima nimalo raspoloženo, a zbog njihovih izraza lica gotovo da nam je neprijatno.

Tifani je izgledala kao da su je na silu naterali da se pojavi na crvenom tepihu, a ni Robert nije bio ništa bolji, te je u par navrata i gledao u pravcu svoje devojke, gotovo kao da čeka "odobrenje" da se nasmeje.

Robert de Niro izgledao je kao da se plaši Britani Čen.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Zbog novih fotografija koje su preplavile mreže brzinom svetlosti vlada mišljenje da im je veza čak i u krizi, te da je Tifani "odradila svoje", odnosno rodila dete, i da "sad očekuje da bude po njenom". 

Mnogi su joj zamerili i što nije smogla snage da bude raspoložena iako je to bio Robertov veliki dan. Naime, glumac je dobio ključeve grada Njujorka pred svoj 80. rođendan, ali se činilo da Čen to ni najmanje nije ganulo. Poručivali su joj i da je mogla makar malo da se sredi s obzirom da je u pitanju velika stvar, a ne da šeta u "starom džemperu".

Inače, mnogima se nije dopadao ni stav koji je imala na festivalu, gde se u par navrata ponašala kao da je ona važnija od de Nira. Ipak, čini se da to slavnom glumcu ne smeta. Uživa u tome da "obigrava" oko svoje mlade izabranice i drži je na "pijedestalu", i ne zanima ga šta o njima misli internet.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!