Robert de Niro trenutno je u Kanu gde je redovan gost na crvenom tepihu, naravno, sa svojom 35 godina mlađom devojkom Tifani Čen sa kojom je nedavno dobio prvo zajedničko dete, njemu inače sedmo po redu. 

Instruktorka borilačkih veština i slavni glumac prvo zajedničko pojavljivanje imali su pre par dana, kada je Tifanino izdanje iznenadilo sve modne kritičare. Pored haljine koja koj nimalo nije laskala, ponela je tote tašnu kojoj uopšte nije mesto u ovoj kombinaciji, a look je upotpunila naočarima i platičnim rajfom. 

Devojka Roberta de Nira šokira svojim izdanjima.
Chassery+Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Šminke gotovo da nije imala uopšte, a na premijeri njegovog filma više se ponašala kao njegov bodigard, a mnogo manje kao partnerka. 

Devojka Roberta de Nira nije nosila šminku.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Svoje loše modne izbore nastavila je i narednih dana, a čak i oni koji nisu bili toliko loši, kao poslednji za jedne od zabava na kojoj se pojavila u klasičnoj midi haljini i belom kardiganu, uništila je "frizurom" koju uglavnom nosimo po kući, a ne na crveni tepih. 

Nezaobilazni rajf je bio tu, kao i velika gumica, što možete videti ovde, a modni kritičari prokomentarisali su da je "mogla makar da se očešlja pre nego što se pojavi na jednom ovako prestižnom događaju". I zaista, nikome nije jasno zašto Tifani nije odlučila da, ukoliko ne zna sama, angažuje usluge profesionalaca, te da kompletira svoj look. 

Očigledno se ne radi o tome da Tifani ne voli da se šminka, s obzirom da se na mrežama može naći više njenih starijih fotografijama na kojima je full sređena. 

Inače, mnogima se nije dopadao ni stav koji je imala na festivalu, gde se u par navrata ponašala kao da je ona važnija od de Nira, čija je premijera filma bila. Ipak, čini se da to slavnom glumcu ne smeta. Uživa u tome da "obigrava" oko svoje mlade izabranice i drži je na "pijedestalu".

Robert de Niro uživa da tretira svoju devojku kao kraljicu.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!