Čuvena legenda Holivuda, glumac Robert de Niro, pojavio se na premijeri filma "Killers Of The Flower Moon" u društvu svoje 35 godina mlađe devojke Tifani Čen koja mu je nedavno rodila prvo zajedničko dete. De Niru je ovo sedmi naslednik po redu, a ova vest došla je kao iznenađenje s obzirom da  niko nije ni znao da je instruktorka borilačkih veština sa kojom se viđa od 2022. uopšte u drugom stanju. 

Robert de Niro pojavio se sa Tifani Čen na premijeri.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sve se saznalo kada ga je novinarka ET Canada upitala kako je to biti otac šestoro dece. On je odgovorio da nema šestoro, već sedmoro, i dodao da je nedavno dobio još jednu prinovu, ali nije želeo da otkriva ni pol ni ime bebe.

Trudnoću Tifani Čen Robert je skrivao od medija.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je par uslikan svega nekoliko puta u javnosti kada su odlazili na romantične večere, sada su se prvi put pojavili na nekom događaju, a 79-godišnji De Niro nije skrivao sreću što je kraj njega Tifani. Sve vreme je obigravao oko nje poput tinejdžera, i kako su neki komentarisali, gotovo je skidao pogledom pred svima.

Čen se na crvenom tepihu pojavila u dugoj svetlucavoj haljini bez bretela, ali njeno izdanje modni kritičari nisu najbolje ocenili. Iako sama haljna nije bila problematična, mnogi su mišljenja da joj ne pristaje najbolje, a look je pokvarila i ogromna tašna koja kao da je zalutala u ovu kombinaciju. 

Na sve to, delovalo je kao da je kosu samo sklonila sa lica rajfom, što su mnogi negativno komentarisali, s obzirom da je ipak u pitanju veliki događaj, te da je "mogla nešto više da se potrudi". No, čini se da to Robertu nije smetalo. Sve vreme ju je držao za ruku i ponosno upoznavao sa kolegama. 

Robert de Niro nije skrivao ponos zbog mlađe devojke.
Chassery+Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Podsetimo, Robert de Niro je pre veze sa Tifani dobio šestoro dece sa tri različite žene: u braku sa Dajen Abot - ćerku Drinu (51) i sina Rafaela (46), u vezi sa glumicom i modelom Tuki Smit - blizance Arona i Džulijana (27), i sa poslednjom suprugom Grejs Hajtauer - sina Eliota (25) i ćerku Helen (11).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!