Iako je pre mesec dana postao otac po sedmi put, Robert de Niro nije dugo uživao u svojoj sreći. Razlog su užasne vesti koje su se ticale njegovog unuka Leandra de Nira Rodrigeza.

Mladić je pronađen mrtav, a njegova majka Drena emotivnom objavom se oprostila od sina koji je bio na pragu glumačke karijere, nakon čega su objavljeni i toksikološki rezultati.

Leandro se predozirao, pored njegovog tela su pronađeni narkotici, što je njegova majka Drena i potvrdila medijima i dodala da je mladić uzeo preveliku dozu narkotika koji su bili pomešani sa drugom, opasnom supstancom, prenosi "Daily Mail".

"Neko mu je prodao pilule sa fentanilom, znali su da su pomešani sa fentanilom, ali su mu ih ipak prodali", rekla je ona, a ljudi nisu krili užas, poredeći ono što se desilo sa ubistvom. Mnogi su zahtevali da se pronađu oni koji su mu prodali narkotike i da se zatvore zauvek.

Drena je otkrila uzrok smrti svog sina.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Šta je Fentalil?

Fentanil je veoma snažan, opoidni lek, sa izrazito snažnim dejstvom, lek koji je 50 do 100 puta jači od morfijuma. Stručnjaci tvrde da je fentanil još opasniji od heroina jer je lakše dostupan i jeftiniji, te da čak i samo jedna konzumacija može da dovede do zavisnosti, pa i smrti.

Sada je američki TMZ preneo da je policija privela ženu koja se smatra "odgovornom za Leandrovo predoziranje", kao i da se u istragu uključio FBI upravo zbog otkrića da su tablete koje je popio, bile pomešane sa fentailom.

Policija smatra da je žena koju su priveli prodala Leandru drogu koja je bila "začinjena" fentanilom bez njegovog znanja.

Bonus video:

Miloš Timotijević za K1 televiziju: Možeš biti i Robert de Niro, ali džaba ako se pišu uloge za klince Promo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!