U ponedeljak ujutru objavljena je vest da je unuk holivudskog glumca Roberta De Nira, Leonardo De Niro Rodrigez (19) pronađen mrtav u svom stanu Njujorku.

Izvori bliski "TMZ-u" rekali su da je u toku istraga i da se svi dokazi upućuju da je unuk Roberta De Nira preminuo od predoziranja. Prema saznanju "TMZ-a" pored tela pronađeno je nekoliko opijata, ali i set za konzumaciju narkotika.

Umro unuk Roberta De Nira.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Leonarda je policija pronašla kako sedi na stolici u svom stanu u Njujorku u nedelju popodne. U zvaničnom izveštaju nema znakova napada, niti nasilne smrti. Naime, unuka De Nira je prvo pronašao prijatelj kojem se nije javljao nekoliko dana i došao je u njegov stan kako bi proverio da li je sa njim sve u redu.

Robert De Niro u ponedeljak je zvaničnom saopštenju za medije izjavio da je duboko potrešen smrću voljenog unuka.

Majka Leonarda De Nira Rodrigeza, Drena De Niro na Instagramu je napisala: "Moj predivni anđele. Toliko sam te volela da to reči ne mogu da opišu još od trenutka kada si bio u mom stomaku. Bio si radost u mom srci. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako ću živeti bez tebe, ali ću pokušati da širim ljubav koju sam dobila od tebe. Bio si voljen i volela bih da te je ta ljubav spasila. Počivaj u miru moje milo dete".

Podsetimo, Robertu De Niru je ovo unuk od usvojene ćerke Drene koju gleda kao svoju od 1976. godine.

Leonardo se pojavio u filmu "A Star is Born" u kojem je igrao najboljeg druga sina Bredjila Kupera. Pojavio se se iste godine, 2018. u filmu "Cabaret Maxime".

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande