Kada se pre nekliko dana saznalo da je preminuo unuk Roberta de Nira, svet je ostao u potpunom šoku. 

Leonardo De Niro Rodrigez (19), inače sin glumčeve ćerke Drine, pronađen je mrtav u svom stanu Njujorku. Izvori bliski "TMZ-u" rekali su tada da svi dokazi upućuju da je unuk Roberta De Nira preminuo od predoziranja.

Drina de Niro oglasila se i otkrila uzrok smrti sina.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Prema saznanju "TMZ-a" pored tela pronađeno je nekoliko opijata, ali i set za konzumaciju narkotika.

Nakon višednevnih spekulacija, Drina je sada izašla u javnost i otkrila poražavajuću istinu. Kako je i sama priznala, Leandro je uzeo preveliku dozu narkotika koji su bili pomešani sa drugom, opasnom supstancom, prenosi "Daily Mail".

"Neko mu je prodao pilule sa fentanilom, znali su da su pomešani sa fentanilom, ali su mu ih ipak prodali", rekla je ona, a ljudi nisu krili užas, poredeći ono što se desilo sa ubistvom. Mnogi su zahtevali da se pronađu oni koji su mu prodali narkotike i da se zatvore zauvek. 

Šta je Fentalil?

Fentanil je veoma snažan, opoidni lek, sa izrazito snažnim dejstvom, lek koji je 50 do 100 puta jači od morfijuma. Stručnjaci tvrde da je fentanil još opasniji od heroina jer je lakše dostupan i jeftiniji, te da čak i samo jedna konzumacija može da dovede do zavisnosti, pa i smrti.

Podsetimo, i sam Robert De Niro se oglasio povodom ove tragedije, rekavši da je duboko potresen, te zamolivši javnost za privatnost u ovim teškim trenucima.

"Ništa od ovoga nije ispravno ni pošteno i srce me boli onako kako nisam znala da je moguće, jedva dišem i funkcionišem. Nisi zaslužio da umreš ovako, ali mogu samo da verujem da je Bogu potreban jedan snažni, moćni anđeo u njegovoj vojsci. Sećam te se svake sekunde, svakog trenutka, moje srce i uspomene su tvoje dok ne budem ponovo sa tobom. Moje srce je zauvek slomljeno", napisala je Drina danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!