Ričard Gir i njegova lepa, 33 godine mlađa izabranica Alehandra Silva pojavili su se u javnosti nakon dužeg vremena i to na "City Harvest Gali", a sudeći po fotografijama, čak je i na crvenom tepihu sve "pucalo" od ljubavi. 

Glamurozni par zadovoljno je pozirao fotografima, ne skidajući osmeh sa lica, nevezano da li su pozirali sami ili sa drugim zvezdama. Međutim, primetno je i da je Gir imao problema da skine ruke sa svoje zgodne supruge koja je izgledala fantastično u crnoj korset haljini.

Ričard Gir sa suprugom Alesandrom na jednom dešavanju
SOPA Images / ddp USA / Profimedia 

Glumac ju je te držao oko struka, te bi mu ruka "skliznula" nešto niže, zbog čega su mnogi komentarisali da je između njih strast jaka kao prvog dana.

Ričard Gir i Alesandra se vole kao prvog trenutka.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Vremešni zavodnik nikad nije krio da mu je je lepa Alesandra Silva vratila osmeh na lice, a zanimljivo je da ju je prvi put sreo kada je još uvek formalno bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Keri Louel.

Njihov brak je trajao 11 godina, i u očima sveta bio je jedan od "savršenih", iako se ispostavilo da dosta toga nije "štimalo". Oni su 2000. dobili i sina Homera, a prema izjavama njegovih prijatelja, slavni roditelji su učinili da mu sve bude potaman, i uvek im je bio na prvom mestu.

Pročitajte još: OD BRANJA KUKURUZA DO MODNOG VRHA: Nekad su je ismevali zbog mladeža, a onda je postala NAJLEPŠA ŽENA svih vremena

Ipak, različiti stilovi života su presudili njihovom odnosu. Ričard Gir je žudeo za privatnošću, dok je Keri volela druženje i da bude okružena drugim ljudima. Par je imao kuću u Bedfordu, a glumcu se posebno sviđalo jer je tiho i voli samoću. 

Međutim, sa zvaničnim razvodom su čekali iako su godinama bili razdvojeni. Tek kada je Gir upoznao zanosnu Alesandru, odlučio je i da se formalno razvede.

Ričard Gir voli da izlazi sa suprugom.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, čini se da mu strastven i brz život sada ne predstavlja problem, jer sa Silvom nema problem da posećuje svečanosti i izlazi češće nego sa bivšom suprugom, te se čini da je ipak lepa Alesandra u njemu probudila nekog drugačijeg Gira.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!