Slavni parovi sa velikom razlikom u godinama uglavnom se suočavaju sa istim mišljenjem većine javnosti - oni su zajedno samo zbog para. Jer šta bi neka mlada, lepa žena videla u nekome ko može da joj bude otac?

Ipak, postoje parovi koji uspešno ruše predrasude, a na listi onih čija je ljubav jaka kako godine odmiču su i Ričard Gir i njegova 33 godine mlađa supruga Aleksandra.

Ričard Gir uživa kraj 33 godine mlađe Aleksandre.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Za njihov brak govorilo se svašta, počev od toga da je sve farsa, da Gira drma "kriza srednjih godina", da će pući za mesec dana... Međutim, par od 2018. uživa u skladnom braku, a koliko su njihove emocije jake svedoči i to što često ne biraju ni mesto ni vreme da razmenjuju nežnosti. 

Ričard Gir živi drugu mladost sa suprugom Aleksandrom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lepa Aleksandra je sada podelila i fotografiju sa njihovim sinovima i suprugom i čestitala svima Božić, te je više nego jasno da su jedna skladna porodica koja sve radi zajedno.  

U ovom slučaju, razlika u godinama apsolutno nije bila prepreka za sreću, naprotiv, jer njihove fotografije dovoljno govore koliko su srećni u odnosu. 

Inače, Gir je Aleksandru upoznao dok je još bio zvanično u braku sa nekadašnjom manekenkom Keri Louel. Njihov brak je trajao 11 godina, i u očima sveta bio je jedan od "savršenih", iako se ispostavilo da dosta toga nije "štimalo". Oni su 2000. dobili i sina Homera, a prema izjavama njegovih prijatelja, slavni roditelji su učinili da mu sve bude potaman, i uvek im je bio na prvom mestu.

Ipak, različiti stilovi života su presudili njihovom odnosu. Ričard Gir je žudeo za privatnošću, dok je Keri volela druženje i da bude okružena drugim ljudima. Par je imao kuću u Bedfordu, a glumcu se posebno sviđalo jer je tiho i voli samoću.

Međutim, sa zvaničnim razvodom su čekali iako su godinama bili razdvojeni. Tek kada je Gir upoznao zanosnu Aleksandru, odlučio je i da se formalno razvede. Zanimljivo je da se čini da mu strastven i brz život sada ne predstavlja problem, jer sa Silvom nema problem da posećuje svečanosti i izlazi bezmalo svako veče.

Inače, Ričard Gir koji se nebrojeno puta na listama najseksepilnijih muškaraca poznat je po burnom ljubavnom životu. Tako je 90-ih bio oženjen čuvenom manekenkom Sindi Kroford, a ovaj par bio je jedan od najomiljenijih u Holivudu.

Venčali su se u Las Vegasu i važili za jedan od najlepših parova ne samo u Holiudu, već u celom svetu. Kao razlog za razvod njih dvoje su kao razlog naveli "nepomirljive suprotnosti", a svakako jedan od glavnih razloga razvoda bila je velika razlika u godinama.

Sindi je jednom prilikom izjavila da je zahvalna Giru za prelepe godine koje je kraj njega provela, kao i to da je dosta naučila od njega, ali da su razlika u godinama i drugačiji način razmišljanja jednostavno učinili da svako krene svojim putem.

Ipak, glumac nije odustao od ljubavi - u junu 2018. oženio se Alehandrom Silvom (33) sa kojom je dobio dvojicu sinova Aleksandera, a potom 2020. godine još jednog naslednika čije ime nije poznato javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!