Lepa plus size manekenka ponovo je napravila buru na internetu kada se pre par dana pojavila u minijaturnoj haljini na večeri sa prijateljima. Zanosna Ešli Grejam objasnila je definiciju se*sepila i pokazala šta znači biti pun samopouzdanja.

Minijaturna toaleta otvorenih leđa u prvi plan je istakla njene duge noge, a slavna lepotica nije se libila da pokaže ni "višak" na leđima i celulit. Fotografije je objavila bez obrade, pozirajući u punom sjaju, a komplimenti su se samo ređali, jedan za drugim, što ne čudi, jer je Grejam pokazala da je "nesavršenosti" ne čine manje ženom, niti manje poželjnom

"Kakve fotke", "Boginja", "Hvala ti što nisi obradila ove fotografije u Fotošopu", "Volim kako vladaš u sopstvenoj lepoti", "Ešli je prava žena, apsolutno prelepa i senzacionalna", "Ti si razlog zašto se ne plašim da se fotografišem", "Hvala ti jer si pokazala kako izgleda prava žena u realnom životu koja je i mama i supruga i poslovna žena. Ti si inspiracija za sve nas", pisali su ljudi, a to je bio samo delić komentara koji se nizao ispod objave. 

Ovo nije prvi put da je Ešli pozirala u provokativnom izdanju, ali se čini da se iz objave u objavu broj onih koji je obožavaju povećava, a "hejtera" smanjuje. 

Ešli Grejam je samo dan pre toga pozirala u vešu
instagram/ ashleygraham 

Jer je manekenka uspela i pored svega onoga što današnje društvo smatra nepoželjnim da bude ona kojoj bi mnogi ljubili pod kojim hoda. 

Pročitajte još:MANEKENKA OD 100 KG PONOSNO POKAZALA GOLU ZADNJICU SA CELULITOM: Dok hejterke viču "UA", muškarci je žele više nego ikad

Doduše, put je bio dug, a ona je najbolji primer izreke da "svetu ne možeš udovoljiti". Kada ima obline dobija komentare poput: "Fuj, promovišeš nezdrav način života...", "Imaš toliko kilograma, a nosiš haljine za mršave"... a nakon što je smršala na nju su "osuili i drvlje i kamenje" s rečima: "Ti više nisi plus size model", "Prodala si se i postala kao sve druge", "Bila si mi uzor, a sada si pokazala da jedino vredi kad si 'tvigi'"... 

Srećom, Grejam je nastavila da radi šta želi, da nosi ono što joj se dopada, a na kritike i komentare nije se osvrtala.

Iako smo sigurni da "hejteri" neće odustati sa pisanjem negativnih komentara manekenki, sa sigurnošću možemo da kažemo da će Ešli nastaviti da ih "čašćava" sve izazovnijim i izazovnijim izdanjima, a na to jedino možemo da kažemo BRAVO!

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!