Ešli Grejam ponovo je uspela da "sruši" Instagram. Slavna manekenka obrnula je "igricu" novim fotografijama za brazilski Vogue, a ono što je priredila fanovima, malo ko je mogao da očekuje. 

Grejam je pozirala u nekoliko izdanja, počev od zlatne haljine, preko sivo-crne kreacije, pa do nude toalete sa šljokicama, a na toj poslednjoj fotografiji čak je nosila i kratku plavu periku

Malo je reći da su njene objave izazvale oduševljenje, ali se ipak jedna fotografija posebno  izdvojila

Grejam je snimana s leđa, dok je sedela u haljini sa resama strateški postavljenim preko gole zadnjice, tako da prekrivaju i otkrivaju u isto vreme. Manekenka je pokazala svoje obline u punom sjaju, pokazavši i celulit i ono što mnogi smatraju "nesavršenostima". 

Očekivano, komentari su bili podeljeni, te su tako na fotografijama na njenom profilu samo pozitivne kritike. No, kako je fotka podeljena i na drugim mrežama, moglo se primetiti i da je mnogo onih kojima smeta ono što bi trebalo da bude normalno.

Poražavajuće je i to što su mahom žene te koje su pisale užasne komentare i nazivale je svakakvim imenima. No, srećom, daleko su glasniji oni koji smatraju da Grejam konačno ruši predrasude da je "žensko telo lepo samo ako je mršavo i ako nema strije ili celulit", a brojni komentari muškaraca dokazali su da polako zastarela razmišljanja ostavljamo u prošlosti.

I mi smo saglasni da Grejam izgleda poput boginje, te da opravdava titulu jedne od najlepših žena sveta, a na sve što radi možemo samo da kažemo BRAVO jer pozitivnim primerom inspiriše i druge da zavole svoje telo umesto što mu traže mane. 

Još fotografija ove nestvarne žene kojoj je samouverenost drugo ime, pogledajte u galeriji u nastavku: 

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Pročitajte još: POKAZALA CELULIT, OPUŠTEN STOMAK I BUTINE Manekenka s licem anđela od 100 kg puca od seksepila i samo kažemo: BRAVO BRE!

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!