Ešli Grejam još jednom je pokazala svima nama koje imamo problema sa samopouzdanjem zbog tu i tamo kog kilograma "viška", ali i onima koje ga nemaju, kako treba voleti sopstveno  telo, i dokazala je energija sve!

Slavna plus-size manekenka pojavila se na Nedelji mode u Parizu, i izgledala kao milion dolara u negliže korset haljini i samo možemo da joj kažemo BRAVO ŽENO, KIDAŠ!

Briga je što joj se tu i tamo "preliva" višak na stomaku, ili da li su joj ruke ili butine opuštene. Ne zanima je šta ko misli o njenoj zadnjici i da li komentarišu da je prevelika, ili za njen stomak. Kada se pojavila, sijala je poput boginje, i nema osobe koja nije želela da bude u njenom društvu ili makar da joj bude blizu. 

Ešli Grejam izgleda božanstveno.
instagram/ashleygraham 

I dok su se oko nje smenjivale slavne "mršavice" od kojih je bila teža u proseku više desetine kila, Ešli je i dalje imala sampouzdanje za koje morate skinuti kapu. 

Ešli Grejam u uskoj haljini na Nedelji mode.
instagram/ashleygraham 

Devojka koja je utabala put i drugim plus-size modelima oduvek je bila neko ko je kreator pozitivnih promena, te je neko ko je o koleginicama i kolegama uvek imao lepu reč, čak i kada su je te iste osobe ogovarale po holivudskim kuloarima i rugale se njenom izgledu. 

Ešli izgleda zadivljuće.
instagram/ashleygraham 

No, Ešli je dokazala da je bolja od toga, te je danas ne samo jedna od najtraženijih modela koja aktivno snima naslovnice najvećih magazina i radi kampanje o kojoj druge manekenke mogu da maštaju, već je i proglašena za najlepšu ženu sveta, a dovoljno je da pogledate par njenih Insta objava da vam bude jasno zašto je to tako.

Na sve to, ona je i posvećena mama i supruga koja obožava svog muža, ali daleko od toga da je Grejam rođena pod srećnom zvezdom. Iza njenog uspeha stoji mnogo rada, suza i bola, te je lepo videti da danas konačno uživa u slavi koju je definitivno zaslužila, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!