Jedna od najlepših žena sveta Ešli Grejam nedavno se pojavila na promociji brenda Kim Kardašijan, a o njenom izdanju Si dalje svi bruje.

Iako su sve zvanice bile u seksepilnim toaletama, lepa plus size manenkenka ih je sve zasenila. "100+ kilograma čiste lepote spakovano u najlepšu haljinu", glasio je jedan od hiljade i hiljade komeplenata koje je Ešli dobila nakon što je okačila fotografije.

Mnogi su pisali i da je Grejam "ostavila u prašini" i samu Kim. Istina je da je manekenka zaista izgledala kao milion dolara, a njena energija, osmeh i nestvarne obline nemoguće je ne primetiti. Žena sa velikim Ž! 

Ešli Grejam u providnoj haljini.
instagram/ashleygraham 

Modni svet joj se klanja i po prvi put im nije važno to što jedan žena ne nosi veličinu 0. Jer ona je sexy cica koja samouvereno ljulja kukovima i koja svakog muškarca ostavlja bez teksta.

Modni dizajneri se trude da naprave haljinu samo za nju, dok fotografi žarko žele da je slikaju za naslovnu stranu.

"Ženama sa bujnim oblinama obezbedila sam mesto za stolom za koji pre nismo dobijale poziv - za stolom sa ljudima iz sveta visoke mode koji nas nikada nisu smatrali lepim," rekla je Ešli. 

Međutim, iako danas suvereno vlada pistama, nije tako bilo oduvek. Kao tinejdžerka, kaže da je "hodala kroz školske hodnike visoko podignute glave, sa isturenim grudima, ali ipak nesigurna." U 16. godini bila je slomljena kada ju je njen prvi dečko ostavio zbog dva razloga. "Rekao mi je: 'Prvo, nećeš da imamo se*s. I drugo, plašim se da ćeš biti debela kao moja mama.' Nikada u životu se nisam osetila ružnije, nesigurnije, bezvrednije. Bio je to početak mog odnosa i interakcije sa sopstvenim telom. Zbog reči jednog muškarca, počela sam da tražim potvrdu od momaka."

Nedugo posle, sa 17, izgubila je nevinost sa momkom koji joj nije bio dečko. I preselila se u Njujork gde se "zabavljala sa pola grada" - ili joj se bar činilo da je tako.

"Sve sam radila pogrešno", pričaka je Ešli jednom prilikom. "Zabavljala sam se sa mnogo pogrešnih momaka i imala se*s iz potpuno pogrešnih razloga. A samo sam tražila ljubav i prihvatanje, kao neku utehu."

Kada je započela vezu sa alkoholičarom, stvari su morale da se promene.

Ešli Grejam nije oduvek bila tako samouverena.
instagram/ashleygraham 

"On je bio nasilan na mnogo načina. Bacio je kauč na mene. Došao je kući pijan. Sedela sam na kauču, a on ga je prevrnuo. Sećam se da mi je lakat bio povređen, ali ja sam mislila: 'Nije me udario; bio je samo mnogo besan?' Slušamo priče žena koje govore gotovo iste stvari. Nisam imala modrice, nije me tukao svakog dana. Kad se sad osvrnem unazad, znam da je trebalo da odem, ali bila sam nesigurna žena, u užasnoj vezi, koja nije poznavala sebe."

Ešli je bilo potrebno još godinu dana da potpuno izađe iz ove veze, ali je znala da sve mora drugačije. Nakon raskida zavetovala se na celibat, i zarekla da neće imati odnose dok se ne uda. I tako je i bilo. Svog supruga Džastina upoznala je u liftu. I venčali su se posle nešto manje od godinu dana. Ešli je imala 22 godine, a Džastin 29. 

On joj je danas ujedno i najveća podrška i vetar u leđa da izgleda kako izgleda i vrati moć koju je do sada poklanjala drugima. Ljubav je definitivno pokretač svega, a još fotografija lepe Ešli pogledajte u galeriji u nastavku:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Možda će vas zanimati da pročitate: MANEKENKA OD 100 KG PONOSNO POKAZALA GOLU ZADNJICU SA CELULITOM: Dok hejterke viču "UA", muškarci je žele više nego ikad

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!