Čuvena plus-size manekenka Ešli Grejam, napravila je pravi bum na mrežama kada je nedavno objavila video u vešu. Lepotica koja je u prošlosti imala i preko 100 kg, a opet je i tada suvereno vladala pistama, sada je pokazala rezultate napornih treninga i dijeta, a rezultati su malo koga ostavili ravnodušnim. 

Grejam koja je proglašena za najlepšu ženu u 2023. samouvereno je "skakutala" pred kamerom u vešu, a njena transformacija prikovala je pratioce za ekrane telefona, jer anđeoski lepa manekenka izgleda nikada bolje. 

Svoje prepoznatljive obline je zadržala, i pored toga što je skinula veliki broj kilograma, i iako je jasno da joj promena prija, te da se oseća sjajno u svom telu, njen novi izgled nije bio svima po volji. 

Dok su joj neki čestitali i ostavljali komplimente, bilo je i onih koji kao da su uvređeni što je slavna lepotica smršala.

"Znači, sada sve slavne ličnosti mršave. Toliko o raznolikosti", "Nekada sam volela da pratim tvoje objave zbog plus size pozitivnosti. Sada si ista kao i ostale plastične žene u Holivudu u ozempik vozu. Šteta za videti", "Još jedna jadnica koja ozempikom skida kilograme", "Ti nisi plus size, ne mogu da verujem da želiš da izgledaš kao svi", "A mislila sam da si drugačija", pisali su ljudi. 

Ešli Grejam je drastično smršala.
instagram/ashleygraham 

Pročitajte još: IMA 100 KG, LICE ANĐELA I SADA SE SKROZ SKINULA: Grešno je lepa a protiv ovako razgolićene nijedna "mršavica" nema šansu

No, u isti mah, mnogo njih skočilo je u Ešlinu odbranu. Pre svega su istakli da je Ešli oduvek vežbala, te da mesecima deli detalje napornih treninga, te o skidanju kilograma uz pomoć ozempika nema ni govora. Sa druge strane, manekenka je i sama priznala da se ugojila nakon rođenja blizanaca, te je njenom telu bilo potrebno vreme da se vrati u "normalu". 

"Prelepa si takva kakva jesi", "Umesto da pohvalimo to što neko želi da poboljša kvalitet života, mi ga napadamo", "Njeno telo, njena stvar, svakako je prelepa", "Pričajte šta hoćete, ali ne postoji lepše koja je hodala zemljom", "Anđeo sa telom grešnice", "Predivna", "Kako si smršala, svaka ti čast", komentarisali su ljudi koji podržavaju Ešli. 

Iako je manekenka u snimku pričala o savetima za mali biznis, njena koment-sekcija se pretvorila u mesto za raspravu o kilogramima, ali se Grejam i pored hiljada komentara nije oglašavala. Barem ne onako kako su drugi očekivali.

Umesto toga, objavila je još neke fotografije na kojima je jasno koliko je ponosna na to kako izgleda i svoj progres, napisavši "Gledam svoja posla", čime je jasno da je niko nije mogao poremetiti, i ruku na srce - bolji način da hejterima zapuši usta ne postoji.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!