Slavna manekenka Ešli Grejam ponovo je uspela da oduševi sve svojim izdanjem. Iako smo je do sada nebrojeno puta videli u fantastičnim seksepilnim izdanjima, čuvena lepotica našla je način da sve iznenadi i ostavi bez daha, a za to je imala poseban povod.

Ona se pojavila u Lisabonu kako bi preuzela nagradu za "Internacionalnog ženskog modela godine", i tom prilikom odabrala je haljinu koja je savršen spoj senzualnosti i elegancije. 

Ešli je izgledala poput boginje u providnoj toaleti sa sa dezenom leoparda ispod koje je nosila samo veš. 

Zbog seksepilnog izdanja dobila je more komplimenata, a gotovo da nije bilo osobe koja nije napisala da "providno niko ne nosi tako dobro kao Ešli". Manekenka nije skrivala ponos zbog dobijene nagrade, a malo potom se i oglasila na mrežama. 

"Biti u ovoj industriji poslednje 23 godine bila je čast. Ohrabrujuće je znati da, čak i nakon ove dve decenije, moja priča, slike i iskustva nastavljaju da imaju globalni uticaj. Iako prepreke postoje u industriji, one više nemaju istu težinu kao kada sam ušala u ovu priču. Za nas je od suštinskog značaja da prepoznamo i slavimo napredak koji smo napravili", započela je lepa manekenka.

Ešli Grejam u providnom.
instagram/ashleygraham 

"Ne tvrdim da sam ovo postigla sama; imala sam podršku urednika, dizajnera, agenata, kreativnih direktora, stilista, fotografa i kasting direktora koji su verovali u nekonvencionalno i neočekivano, ne samo u mene, već i u mnoge druge koji su utrli put. Kao što mi je moj agent  jednom rekao, "Agenti će uvek biti tu da otvore vrata, ali na vama je da budete pozvani nazad", rekla je.

"Ova nagrada se ne shvata olako. Hvala ti, GQ Portugal, za ovu neverovatnu čast Internacionalnog ženskog modela godine", dodala je na kraju.

Ešli Grejam je izgledala kao milion dolara u providnoj haljini.
instagram/ashleygraham 

Njeni pratioci oduševljeno su pisali da je nagrada otišla u prave ruke, a Ešli su nazivali "ikonom", "boginjom" i kraljicom.

Pročitajte još: "GRMI" I SA CELULITOM, STRIJAMA I 100 KG: Slike anđeoski lepe razgolićene manekenke zbog kojih hejteri lude, ali DŽABE!

Njen put nije bio lak, ali nije odustajala. Mnogo puta se našla i na meti kritika, ali džabe - manekenku anđeoskog lica koja je proglašena za najlepšu na svetu ništa ne može izbaciti iz ravnoteže. 

Čini se da što je više pojedinci "pljuju", to ona ponosnije pokazuje sve ono što bi trebalo da bude normalno, a što moderni standardi lepote ne dozvoljavaju.

Tako su u prošlosti više puta upirali prstom upravo u njen višak kilograma, prozivali je zbog opuštene kože, naročito nakon blizanačke trudnoće.

Istini za volju, gotovo da nema onoga što plus size modelu nisu zamerali u prošlosti. Smetalo im je kada je mršavija, punija, kad se "otkrije", pokrije... kad ima ili nema celulita, što ima strije, kilograme, vređali, ponižavali, osporavali, ali je ipak uspela da utaba put i drugim plus size modelima.

Ešli, koja po sostvenom priznanju, ima negde oko 100 kilograma, priznala je doduše da nije oduvek bila tako puna samopouzdanja. U tome joj je, kako je ispričala nedavno, pomogla upravo njena majka.

"Iskreno, moja majka je bila tako dašak svežeg vazduha dok sam odrastala jer mi je rekla da moje telo liči na njeno, i rekla "da ne ličim na nju, ili na oca, ne bi se uklopila u ovu porodicu", otkrila je Grejam.

"Zaista sam se uverila da sam proizvod nekoga ko je jak – ko je znao svoju vrednost – jer moja majka nije bila vezana za spoljašnjost", dodala je ona.

Grejam je takođe dala nekoliko saveta sledećoj generaciji žena, rekavši: "Stvarno se nadam da sledeća generacija devojaka znati šta je stvarno samopouzdanje i koja je njihova vrednost, i da neće dozvoliti svetu da im to nameće, već da mogu same to da diktiraju", a još fotografija ove nestvarno lepe žene pogledajte u galeriji u nastavku.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!